Vakgebied

Energie
Mindfulness
Meditatie
Bewustwording
Start vandaag met lichter leven
Lichter werken
Ontdek je passie
Business spiritualiteit
Hersenonderzoek
Emotionele intelligentie
Flow

Thema's

Leiderschap
Lifestyle & Health
Creativiteit & Inspiratie
Verandermanagement

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Waarom denk je wat je denkt? Waarom doe je de dingen die je doet zoals je ze doet? In hoeverre laat jij je leiden door je overtuigingen? Wat zijn jouw passies en dromen? Hoe kun je die waarmaken en welke belemmeringen moet je daarvoor overwinnen? Welke technieken kun je integreren in je dagelijkse leven om je daarbij te helpen? De sleutel naar jouw transformatie heb je zelf in handen, maar waar vind je die? We denken dat we de dingen die we doen, heel bewust doen. In werkelijkheid komt 95% vanuit ons onderbewustzijn. Vaak laten we ons daarbij meeslepen door de waan van de dag. Voor je het weet leef je het leven zoals dat van je wordt verwacht, met een baan, een partner, een gezin, een huis… Op zich niks mis mee, maar is dit wat je werkelijk gelukkig maakt? Heb jij het gevoel dat je het maximale uit jezelf en uit je leven haalt? Robert Bridgeman laat je ervaren dat ook jij in staat bent om jezelf te optimaliseren. Het begint allemaal met de structuur en werking van je hersenen. “Het mooie van onze hersenen is dat je ze kunt beïnvloeden; neuroplasticiteit noemen we dat. We gaan dieper in op de werking van jouw lichaam en psyche en de invloed die je daar zelf op hebt. Je maakt kennis met technieken die je energie of juist ontspanning geven op het moment dat jij die nodig hebt. Je krijgt handvatten aangereikt om toe te werken naar een hoger bewustzijn, waarmee je jezelf kunt optimaliseren op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Minder stress ervaren, je zelfbewustzijn verhogen, je zelfreflectie verbeteren, gedachten, gevoelens en emoties leren reguleren, meer welzijn en geluk ervaren: dat is ook voor jou weggelegd.”

Robert inspireert je om te ontdekken wat jouw passie is, in je werk en in je privéleven, en geeft je daarmee de sleutel naar je eigen transformatie. Overigens is Robert zelf het beste voorbeeld van zo’n transformatie. Vanuit zijn rol als coach, trainer en spreker leert Robert Bridgeman mensen de sleutel naar een bewuster en gelukkiger leven te vinden en te gebruiken. Sinds 2012 is Robert Bridgeman ook als trainer en ambassadeur verbonden aan het Search Inside Yourself Leadership Institute in San Francisco. Dit instituut ontstond binnen Google; in samenwerking met hersenonderzoekers van de prestigieuze Stanford University ontwikkelde Google een mindfulness based emotional intelligence & leadership programma. Aanvankelijk voor de medewerkers van Google, maar inmiddels wordt het programma afgenomen door grote, internationale bedrijven als LinkedIn en SAP die de meerwaarde ervan erkennen en ervaren. Robert treedt op als spreker en geeft trainingen en cursussen voor particulieren, bedrijven, instellingen en topsporters. Hij is auteur van de boeken ‘Start vandaag me lichter leven’ en ‘Start vandaag met mediteren’.

Lees meer
Het leven is een spiegel, het geeft je niet wat je graag wilt. Het geeft je wat je bent
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer