Roelof Hemmen als spreker inhuren

Roelof Hemmen als spreker inhuren

Journalist, BNR radio, interviewer & dagvoorzitter

Biografie

Roelof Hemmen was anchorman van het RTL Nieuws en bij BNR Radio presenteert hij B.L.T. BNR Lunchtime. Hij begon zijn carrière als politieverslaggever bij de 'Haagsche Courant’, werkte voor de Telegraaf en vond daarna zijn stek bij het RTL Nieuws, als parlementair en algemeen verslaggever en de laatste jaren als presentator.

Roelof Hemmen is geen voorleesmachine, maar een journalist in hart en nieren, die met
liefde en passie het nieuws wil vertellen. Op de juiste toon: afstandelijk, maar toch betrokken. Met humor als het kan, maar altijd met verstand van zaken. Hij is een onafhankelijk journalist.

Bij elkaar heeft Roelof Hemmen twintig jaar ervaring in bijna alle facetten van de journalistiek, maar hij is nog altijd even nieuwsgierig als toen hij zijn eerste stukje schreef. Hij versloeg als politiek verslaggever talloze Haagse drama’s.

Roelof Hemmen is een all-round vakman, die als onafhankelijk dagvoorzitter, discussieleider of interviewer graag met u meedenkt om van uw bijeenkomst een succes te maken. U haalt met hem een aimabel, maar strenge discussieleider in huis, die zich als interviewer geen knollen voor citroenen laat verkopen.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Media, politiek, journalistiek

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Dagvoorzitter Interviewer Presentator

Onderwerpen

Maatschappij Ondernemen Leiderschap Economie & Financien Onderwijs Bestuur & Beleid & Politiek Strategie

Twitter