Vakgebied

Crowdfunding
Alternatieve Financiering
FinTech

Thema's

Ondernemerschap
Business & Management
Economie & Financien

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Ronald Kleverlaan is directeur van het European Centre for Alternative Finance aan de Universiteit Utrecht, adviseur van de Europese Commissie en al jaren één van de meest invloedrijke personen in Europa op het gebied van crowdfunding. Hij is tevens mede-oprichter van het European Crowdfunding Network en adviseur bij Cambridge University.

Ronald is daarnaast senior partner bij CrowdfundingHub, een gespecialiseerd adviesbureau voor crowdfunding platformen, overheden en scale-up crowdfunding projecten en (mede-)auteur van een groot aantal artikelen, Europese onderzoeken en boeken over crowdfunding. Daarnaast heeft Ronald ook zijn kennis gedeeld in een boek. Ronald is de auteur van "Crowdfunding The hype over", het standaardhandboek en bestsellerboek over crowdfunding voor iedereen die met crowdfunding wil beginnen. Hij is een veelgevraagd spreker over internationale crowdfunding trends en ontwikkelingen op het gebied van Alternatieve Financiering.

Lees meer
Let's talk Crowdfunding!
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer