Vakgebied

Thema's

In te huren als

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Martine is organisatiecoach én expert op het gebied van People & Culture.

Haar missie is: Zorg dat je de kostbare verspilling van het menselijk kapitaal verkleint!

Wat wij zien:

Bedrijven betalen hun mensen een fulltime salaris, maar bijna overal wordt een te groot deel van de werktijd niet omgezet in waarde voor de organisatie.

Er gaat binnen een bedrijf op de werkvloer veel tijd verloren aan verspillend gedrag zoals volgerschap, gebrek aan zelfbewustzijn en 'onderling gedoe'. Dit heeft veel impact en kost geld...heel veel geld. Meer dan je denkt.

Onze oplossing:

Verklein je deze verspilling dan vergroot je de bijdrage van iedereen. En zo de groei en de impact van het bedrijf. Tegelijkertijd groeit het werkgeluk, omdat mensen meer van betekenis kunnen zijn.

Daarbij stipt ze ook een hot item "Innovatie" aan. Dit gaat over vernieuwen en dat gebeurt altijd buiten een comfort zone. Met het werken aan een groei en uitspreek

cultuur train je ook om met elkaar buiten je comfort zone te gaan en ook om vanuit ieders toegevoegde waarde meer impact te bereiken met de innovaties.

Veel innovaties binnen organisaties stranden omdat mensen de verandering en vernieuwing spannend vinden. Wat heel vaak ook effect heeft op hun werk

Martine heeft een scherpe kijk op organisaties van de toekomst en de cruciale rol die iedere individu daarin vervult. Ze neemt je mee in een verhaal vol

anekdotes, metaforen, ervaringen en handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

Ik stuur haar sprekersprofiel mee met ervaringen en hierbij de link naar onze website & youtube filmpje.

Zij is ook verbonden aan de Speakers Academy.

Lees meer
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer