Vakgebied

Marketing
Innovatie
Nieuwe media
Web 2.0
Branding

Thema's

Business & Management
Communicatie & Media
Innovatie & Trends
Technologie en ICT
Webinar

In te huren als

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Als je als kind binnen de lijntjes kleurt krijg je een sticker van de juf, maar als je het anders doet blijf je vaak met lege handen staan. Terwijl er juist meer van dat soort kinderen nodig zijn.

Stephan Fellinger: één van de meest bekroonde sprekers binnen de digitale wereld. Zo werd hij gekozen tot eerste 'Online Mediaman van het Jaar' én is hij in het bezit van de prestigieuze Coq d’Honneur vanwege zijn verdienste voor het marketing- en communicatievak.

Als mede-oprichter van Team Sherpa en recent van Dagstage.nl, een platform waar volwassenen een dag stage kunnen lopen in een andere organisatie, houdt hij zich dagelijks bezig met onconventionele manieren van talent- en productontwikkeling binnen organisaties.

Stephan was mede-oprichter van Stichting SpinAwards. De Nederlandse Oscars op het gebied van digitaal, creativiteit en technologie. Daarnaast is hij juryvoorzitter bij de Cultuurmarketing Awards en jurylid bij de Shopping Awards. Ook is hij lid van de advisory board van het Franse wijnhuis Villebois.

Fellinger is een zeer energieke spreker met een schat aan kennis en ervaring op het gebied van de veranderende digitale wereld (internetpionier sinds 1995) met extra aandacht voor talent en innovatie en jezelf opnieuw blijven uitvinden.

Lees meer
Kinderen die binnen de lijntjes kleuren krijgen een sticker van de juf, maar zij die het anders doen blijven met lege handen staan. Terwijl er juist meer van dát soort kinderen nodig zijn!
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer