Tess Milne als dagvoorzitter inhuren

Tess Milne als dagvoorzitter inhuren

Presentatrice, dagvoorzitter

Perfectie is het leven afwijzen”

Biografie

Tess valt op. Waar ze ook gaat of staat pakt ze het publiek in met haar betrokken aanpak. Daarnaast komt ze soms op de meest onverwachte momenten enorm grappig uit de hoek. Dit maakt haar tot een warme en innemende persoonlijkheid op het podium en achter de schermen.

Tess Milne (Alkmaar, 2 januari 1988) is presentatrice, YouTuber, blogger en columnist. Tess Milne begint haar carrière als VJ bij TMF. In 2011 maakt zij de overstap naar de zender MTV. Bij MTV presenteert Tess - Money Makers en MTV Was Here. Voor het spraakmakende MTV programma - Love for Sale- mag ze zelfs bij Pauw & Witteman aanschuiven.

 

Tess wordt opgemerkt door andere zenders en gaat items maken voor - Miljoenenjacht - bij RTL en voor Veronica het programma - De Fukkers. In 2012 presenteert ze onder andere het programma - Sterren Springen - samen met Gerald Joling, waarin bekende Nederlanders schoonspringen. 

Ook was Tess te zien als fanatieke deelnemer van - Expeditie Robinson. Eind 2012 werd ze door FHM uitgeroepen als mooiste vrouw van Nederland. 

In 2014 maakt Tess de overstap naar Veronica waar ze, als het gezicht van de zender, onder andere items maakt voor het programma - Nachtwacht, Ibiza Day & Night en Roadtrippers. Daarnaast is de veelzijdige Tess ook te zien als presentatrice in - Inside Gamers, waar ze de populairste games bespreekt en vooruit blikt op nieuwe releases. Ook doet ze in het najaar van 2014 mee aan het avonturenprogramma - Atlas - waarbij ze Suriname doorkruist.


In 2015 start Tess haar eigen YouTube-kanaal met de serie - TESSten. Hierin test ze een overschot aan onbeantwoorde vragen. De video met Giel de Winter behaalde maar liefst 1,7 miljoen weergaven. 

In hetzelfde jaar reist Tess voor het RTL5 programma - Wie Is De Sjaak - het land door op zoek naar mensen die bizarre, grappige en gênante opdrachten willen uitvoeren.

In 2016 maakt ze de overstap naar de KRO-NCRV waarmee haar droom om bij de publieke omroep programma’s te maken in vervulling komt. Hier presenteert ze de Rekenkamer en Willem Wever.

Tess heeft een passie voor schrijven. Ze schreef gastcolumns voor onder andere the Lonely Planet, Linda.TV en de WENDY.

 

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Presenteren, entertainment, media & journalistiek, schrijven

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Vanaf €4200,-

In te huren als

Presentator Dagvoorzitter Interviewer Panellid Spreker

Onderwerpen

Maatschappij Lifestyle & Health Kunst & Cultuur Ondernemen

Interview

Wat was je eerste baantje?

Medewerker bij de lokale bioscoop waar ik films mocht omroepen in de pauze. Eigenlijk het begin van mijn carrière.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Dat ik vanaf sterren dansen op het ijs in een glitterjurk naast Gerard Joling bij de publieke omroep ben gekomen.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Veel meer consumer made content op diverse online platformen. Kleinere teams en meer authentieke content.

Voor wie heb je grote bewondering?

Het geduld van mijn man.

Wat weet niemand van je?

Dat ik een sonnet van Shakespeare uit mijn hoofd kan citeren.

Twitter

  • @Tessmilne Welk drankje is het meest 'gezond' om te drinken tijdens een wilde stap avond? #TESSTEN #27: https://t.co/mXfT3MNb0x via @YouTube
  • @Tessmilne WAT GEBEURT ER ALS JE ZEEP IN DE MAGNETRON DOET? | EXPERIMENT #TESSTEN #25: https://t.co/uP4DlgEQQU via @YouTube
  • @Tessmilne KAN JE BINNEN 1 DAG MET 10 BEKENDE NEDERLANDERS OP DE FOTO? | CHALLENGE #TESSTEN #24: https://t.co/LWl0IJNwZu via @YouTube
  • @Tessmilne Ik heb een video toegevoegd aan een @YouTube -afspeellijst: https://t.co/BORUjG3xTl MAKE UP ZONDER GIF EN ALCOHOL TROEP! ❤️
  • @Tessmilne HOE MAAK JE ZELF MAKE UP?? #TESSTEN #23: https://t.co/BORUjG3xTl via @YouTube