Vakgebied

Technologie
Innovatie
Trends
Toekomst

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Strategie
Creativiteit & Inspiratie
Economie & Financien
Innovatie & Trends

In te huren als

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf € 2.750

Biografie

Biografie

De Trendverkenners Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen van Fountainheads bestuderen dagelijks de snel veranderende wereld om ons heen en vertalen die ontwikkelingen naar verhalen voor ondernemers én ondernemende mensen. Met z’n tweeën op het podium geven de Fountainheads duiding omkleed met veel praktijkvoorbeelden over wat er nu aan de gang is op het gebied van technologie en (maatschappelijke) trends en hoe bedrijven, organisaties, instellingen en individuen hier op in kunnen spelen om nieuwe kansen te creëren en benutten. De Fountainheads ‘You Snooze You Lose’ Keynote is bedoeld om de ogen te openen, te verwonderen en te verrassen. Het publiek ontvangt een enorme inspiratieboost, ervaart de dynamiek en energie van de sprekers en is na de presentatie enigszins gedesoriënteerd, 'prettig ongerust' en klaar om de kansen en mogelijkheden optimaal te benutten.

The Fountainheads zijn te boeken als sprekers en geven lezingen over de toekomst op verschillende manieren. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden

Lees meer
Wat evolutie is voor de natuur is innovatie voor organisaties en bedrijfsleven
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer