The Fountainheads als sprekers inhuren

The Fountainheads als sprekers inhuren

‘You Snooze You Lose’

Wat evolutie is voor de natuur is innovatie voor organisaties en bedrijfsleven”

– vrij naar Charles Darwin

Biografie

De Trendverkenners Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen van Fountainheads bestuderen dagelijks de snel veranderende wereld om ons heen en vertalen die ontwikkelingen naar verhalen voor ondernemers én ondernemende mensen. Met z’n tweeën op het podium geven de Fountainheads duiding omkleed met veel praktijkvoorbeelden over wat er nu aan de gang is op het gebied van technologie en (maatschappelijke) trends en hoe bedrijven, organisaties, instellingen en individuen hier op in kunnen spelen om nieuwe kansen te creëren en benutten. De Fountainheads ‘You Snooze You Lose’ Keynote is bedoeld om de ogen te openen, te verwonderen en te verrassen. Het publiek ontvangt een enorme inspiratieboost, ervaart de dynamiek en energie van de sprekers en is na de presentatie enigszins gedesoriënteerd, 'prettig ongerust' en klaar om de kansen en mogelijkheden optimaal te benutten.

Herken je dat. De wekker gaat en je drukt nog even de 'snooze-knop' in. Heerlijk nog 9 minuten in 'dromenland'. Dromen over het geweldige succes en de fantastische bedrijfsresultaten en winst. Maar ondertussen dat jij verder slaapt verandert de wereld om je heen in een rap tempo. De markt(ontwikkelingen) wachten niet op slaapkoppen en snoozers. Fountainheads Jan-Henk en Wim van Rooijen schudden je verbaal wakker en zorgen er voor dat je voortaan direct opstaat als de wekker gaat. You Snooze You Lose ..... So Get Up!

De Trendverkenners van Fountainheads bestuderen de snel veranderende wereld om ons heen en vertalen de veranderingen naar verhalen voor ondernemende mensen. De Fountainheads geven duiding omkleed met (business) voorbeelden over wat de nabije toekomst ons brengt op het gebied van technologische en maatschappelijke trends, ontwikkelingen en innovatie. De Wake-Up Call is bedoeld om de ogen te openen, te verwonderen en te verrassen. 

Dit bereiken de Fountainheads door in een sneltreinvaart een altijd actueel overzicht te geven over uiteenlopende ontwikkelingen en bewegingen; Wat zijn de technologische en maatschappelijke trends? Waarom is innoveren belangrijk? Hoe pak je innovatie aan? Wat is de toekomst van de deel-economie? Wat is Blockchain (technologie)? Wat zijn de effecten van de elektrificering van mobiliteit? Wat zijn de kansen van de Open-Source beweging? Wat is de impact van Kunstmatige Intelligentie, Robotisering en Big Data? En misschien wel de belangrijkste vraag: In welke business zit je eigenlijk?.

Hoe gaan andere sectoren om met verandering en wat kun je daar van leren? Waarom zou je regelmatig moeten 'Gluren bij de Buren'? En met wie kun je samenwerken aan innovatie? We halen in de Wake-Up Call de turbulente wereld om je heen naar binnen.

Waarom zou je een Trendverkenner moeten worden en structureel 'Functieloze-tijd' moeten plannen?

Het publiek ontvangt een enorme inspiratieboost, ervaart de dynamiek en energie van de sprekers en is na de presentatie enigszins gedesoriënteerd, 'prettig ongerust' en klaar om de kansen en mogelijkheden optimaal te benutten.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Technologie, Trends; innovatie

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Vanaf € 2.750,00

In te huren als

Spreker Presentator Dagvoorzitter

Onderwerpen

Innovatie & Trends Technologie & ICT Big Data Motivatie & Inspiratie

Interview

Wat was je eerste baantje?

Jan-Henk werken in het cafetaria en heerlijke snacks maken voor mensen Wim DJ van zijn eigen ‘drive-in’ discotheek Flashlight

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Het feit dat we het al 6 jaar met elkaar uithouden op het podium ;-)

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Mensen zullen altijd op zoek zijn naar inspiratie en een mooie toekomst. Inspiratie betekent volgens Eric van der Steen; ‘Zich de toekomst herinneren’

Voor wie heb je grote bewondering?

Lefgozers en -meiden. Mensen die zich niets aantrekken van dat anderen zeggen dat iets niet zou kunnen of onmogelijk is

Wat weet niemand van je?

Dat we een theatershow aan het ontwikkelen zijn waarmee we in het seizoen 2019/2020 in diverse theaters in Nederland te zien zullen zijn

Twitter