Vakgebied

Thema's

In te huren als

Talen

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Wielrennen, de heroïsche sport over bovenmenselijke prestaties. We raken er niet op uitgekeken en over onze wielerlegendes niet uitgepraat. Wat is het verhaal achter deze wielerlegendes?

Wat maakt dat zij zulke ongekende prestaties kunnen leveren onder de meest barre omstandigheden? Waar gaan deze mensen doorheen tijdens de zoveelste bergetappe in een tour en welk stukje mentaliteit kunnen wij ons eigen maken om ook een beetje als legende door het leven te kunnen gaan?

In zijn masterclass zal voormalig topwielrenner Thomas Dekker vertellen over zijn periode als wielrenner, zijn carrière, succes, en continu balanceren op de rand. Hoe ver gaan we voor de prestatie?

De koppeling tussen sport en het bedrijfsleven, spirituele levenslessen en andere inspirerende insights komen ook aan bod.

En we gaan ook fietsen! Als bezoeker maak je kans om plaats te nemen op een van de drie fietsen naast Thomas Dekker. Samen rijden jullie een virtuele etappe op super snelle fietsen.

Uiteraard is er ook genoeg ruimte voor vragen uit het publiek.

Lees meer
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer