Tim Haars als dagvoorzitter inhuren

Tim Haars als dagvoorzitter inhuren

Een stoere en energieke presentator en acteur

Biografie

Tim is acteur en presentator, maar bovenal een veelzijdig talent. Al jong begon hij bij '6pack' waar hij als presentator, maker en cameraman aan de slag ging. Zijn presenteerkwaliteiten breidt hij uit bij de LIVE nachtshow 'NOX' en bij 101 presenteert hij het programma 'Blufgasten'. Daarnaast speelt Tim de rol ‘Gerrie’ in het sketchprogramma ‘New Kids on the Block’. Deze successerie wordt al snel verfilmd en eind 2010 gaat de film ‘New Kids Turbo’ in premiére. Wegens een groot succes volgt de tweede film ‘New Kids Nitro’, die ook internationaal hoge ogen gooit.

Tim speelt in diverse reclames en korte films en enkele series, waaronder het derde seizoen van ‘Van God Los’. Ook is Tim te zien in kinderprogramma’s als ‘Kun Je’ van VPRO, ‘Hihi Sisi’ van Nickelodeon en 'Stinkend, beroemd en dakloos' van KRO. Hij presenteert daarnaast het VPRO ‘Villa Achterwerk’ programma ‘Dier vermist’ en ‘Proefles’. Tim doet in 2013 mee aan ‘Wie is de Mol’.

Momenteel is Tim werkzaam als presentator bij Veronica waar hij tv-programma’s zoals ‘Lauren en Tim zijn de BOB’, ‘Veronica goes Couchsurfing’ en ‘Veronica’s Nachtwacht’ presenteert.

Tim zit vol energie en humor. Hij werkt vol overgave en met veel lef. Hij is een grappige, stoere en mannelijke verschijning met veelzijdig talent, die er voor gaat, of het nu als acteur, presentator of dagvoorzitter is! 

 

Fotografie: Reinier Bergsma 

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Media & entertainment, presenteren, acteren

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf €1500,-

In te huren als

Dagvoorzitter Presentator Interviewer Panellid

Onderwerpen

Lifestyle & Health Maatschappij Kunst & Cultuur

Twitter