Victor Mids als spreker inhuren

Victor Mids als spreker inhuren

Illusionist

Mindf*ck!”

Biografie

Victor Mids is illusionist en arts. Met deze combinatie brengt hij illusie en wetenschap op een werkelijk unieke manier samen. Laat u meenemen in zijn wereld, waar niets is wat het lijkt.

Op vierjarige leeftijd kreeg Victor zijn eerste goocheldoos. Deze doos wekt een interesse op die zijn leven voor goed verandert.

Na veel oefenen doet hij in 2007 mee aan het televisieprogramma 'De Nieuwe Uri Geller'. Hij was wekelijkse gast in de 'Freaknacht' en voorspelde tot ieders verbazing de tussenstand van Serious Request.

Met behulp van zijn studie tot arts, die hij in 2013 afrondde, heeft hij de werking van de mens kunnen gebruiken voor zijn illusies. Begin 2015 begon zijn programma 'Mindf*ck' waarin hij illusies uitvoert met behulp van neuropsychologie. Ook legt hij uit hoe het brein kan worden beïnvloed om te laten zien dat niets is wat het lijkt.

Neuromagic is een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, voert Victor zijn publiek op een luchtige en intelligente manier langs een scala aan illusies en neuropsychologische experimenten. Hoe makkelijk bent u af te leiden? Hoe wis je iemands geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Ervaar zelf hoe makkelijk uw eigen hersenen en zintuigen voor de gek zijn te houden.

'Ik snap niet hoe hij het doet. Ongelofelijk.' - Uri Geller

'Victor Mids, de man die alles kan.' - Giel Beelen

'Een unieke combinatie van wetenschap en magie.' - Dr. J.F. Lange

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Illusie, wetenschap, psychologie, hypnose

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Spreker Performer

Onderwerpen

Maatschappij Lifestyle & Health Wetenschap Marketing & Communicatie Strategie Motivatie & Inspiratie

Twitter

  • @victormids NEWS FLASH! Met grote trots mag ik vertellen dat de registratie van MINDF*CK Live met oudejaarsavond op televisie z… https://t.co/b4ZPOcTcss
  • @victormids Tijd voor een frisse ochtendduik! (Draai je telefoon 180 graden voor de uitleg)😂 #mindfck https://t.co/wUHTs8HOIP
  • @victormids Check op YouTube mijn bezoek aan Thailand, met de maker van mijn allereerste goocheldoos! https://t.co/uzt0AvHgzM https://t.co/DHchqIbE7f
  • @victormids MINDF*CK MONDAY! Wat vinden jullie van m’n nieuwe huisdier??😂 #mindfckmonday https://t.co/8cnYaSiySs
  • @victormids Ik kan hier zo van genieten!😊🧘🏻‍♂️ Wie is het met me eens? #mindfck https://t.co/mPWW7Cm5Ep