Vakgebied

Nieuwe technologieën
Trendwatching
Digital enterprise

Thema's

Mens & Maatschappij
Lifestyle & Health
Innovatie & Trends
Technologie en ICT

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf € 3.750

Biografie

Biografie

Vincent Everts is één van de bekendste trendwatchers in Nederland.

Vincent heeft politicologie en later bedrijfskunde gestudeerd. Na het afronden van zijn studies heeft Vincent jaren lang als vaste columnist voor BNN Radio en voor dagblad De Telegraaf gewerkt. Nu is hij een graag gevraagde spreker en dagvoorzitter. Vincent geeft graag zijn deskundige mening of beter gezegd uiterst deskundige mening! Niet in de laatste plaats omdat nieuwe technologieën de rode draad zijn in zijn leven. Sterker nog, ze zijn letterlijk en figuurlijk zijn lust en zijn leven. Hij heeft 4 bedrijven zeer succesvol gestart, allemaal op het snijvlak van nieuwe technologie en toepassingen in de bedrijfskunde. Hij weet dus waar hij over praat. Dat alles met enorm veel enthousiasme. Want ook al is hij als geen ander ingevoerd in nieuwe technologie, hij blijft zich (dat is misschien wel zijn grootste kracht) bijna als een klein jongetje verbazen en verwonderen. Die verwondering hoor je, proef je, ervaar je in hoe hij omgaat met het fenomeen nieuwe technologie. Hij is gedreven, gelooft heilig in de mogelijkheden van nieuwe technologie. Hij probeert deze technologieën en gadgets zelf uit. Tegelijkertijd laat hij zich nooit meeslepen. Hoe hightech ook, hij houdt beide benen op de grond en vertelt vol passie of het een succes wordt of juist niet. Dát is typisch Vincent Everts. Sprekend.

Vincent is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer en presentator. Hij geeft lezingen over de onderwerpen trends, maatschappij en nieuwe technologieën. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Mijn passie is het geven van presentaties over de grote gevolgen van de nieuwe technologie in het bedrijfsleven en persoonlijk leven
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer