Vincent Everts als spreker inhuren

Vincent Everts als spreker inhuren

Founder Incrowdapp.net

Mijn passie is het geven van presentaties over de grote gevolgen van de nieuwe technologie in het bedrijfsleven en persoonlijk leven”

Biografie

Het is zijn passie: presentaties geven over de invloed van nieuwe technologieën op ons leven. En dat straalt Vincent Everts ook uit op het podium: op energieke wijze overspoelt hij u met allerhande informatie. Tot het u duizelt. En dat is ook de bedoeling. Want duizelen doet het de meeste mensen van u tegenwoordig, met die constante stroom aan nieuwe technologieën.

Geen nieuwe technologie die er aan zit te komen, of Vincent Everts wordt op radio en televisie, in kranten en bladen naar zijn mening gevraagd. Zijn deskundige, zeg maar gerust uiterst deskundige mening. Hij geeft deze graag. Niet in de laatste plaats omdat nieuwe technologieën de rode draad zijn in zijn leven. Sterker nog, ze zijn letterlijk en figuurlijk zijn lust en zijn leven. Hij is als geen ander in staat om de meest complexe onderwerpen, de lastigste materie te verwoorden in gewoon huis-tuin-en-keuken-Nederlands. Hij weet zaken, die voor de meeste van ons verre toekomstmuziek zijn, heel dichtbij te laten klinken.

Hij heeft 4 bedrijven zeer succesvol gestart, allemaal op het snijvlak van nieuwe technologie en toepassingen in de bedrijfskunde. Hij weet dus waar hij over praat. Dat alles met enorm veel enthousiasme. Want ook al is hij als geen ander ingevoerd in nieuwe technologie, hij blijft zich (dat is misschien wel zijn grootste kracht) bijna als een klein jongetje verbazen en verwonderen. Die verwondering hoor je, proef je, ervaar je in hoe hij omgaat met het fenomeen nieuwe technologie. Hij is gedreven, gelooft heilig in de mogelijkheden van nieuwe technologie. Hij probeert deze technologieën en gadgets zelf uit. Tegelijkertijd laat hij zich nooit meeslepen. Hoe hightech ook, hij houdt beide benen op de grond en vertelt vol passie of het een succes wordt of juist niet. Dát is typisch Vincent Everts. Sprekend.

Tijdens zijn presentaties belicht hij graag de mogelijkheden die deze nieuwe technologieën kunnen bieden voor jouw organisatie, dit zijn vaak echte eyeopeners. Tijdens zijn presentaties is het doel voornamelijk om mensen te motiveren en inspireren. Zijn presentaties bestaan uit een enorme hoeveelheid van praktijkvoorbeelden waarbij technologie succesvol (of juist niet) is ingezet in verwante organisaties. Ander kenmerk van zijn presentaties is de hoge mate van interactie met de zaal, hij stelt vragen aan het publiek, doet peilingen en beantwoordt tijdens zijn presentatie graag vragen. Uiteraard worden zijn presentaties ondersteund met de laatste gadgets om u nog enthousiaster te maken.

'De presentatie was uitgebreid, snel en had een leuke ondersteuning, met grappige en informatieve slides.' - Linda Dekker- Federatie van Technologie 

'Een zeer begeisterd gadget man!' - Huub Lamers – MCC Nederland 

'Prachtige presentatie, dynamisch gebracht, humor, hield de aandacht vast. Gaf een goed doorzicht van alle mogelijkheden. Hebben alleen maar enthousiaste reacties gekregen.' - Paul Kruijf, Politie Rotterdam 

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Nieuwe technologieën, trendwatching, digital enterprise

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Vanaf €3750,-

In te huren als

Spreker Presentator Interviewer Dagvoorzitter

Onderwerpen

Maatschappij Lifestyle & Health Ondernemen Innovatie & Trends Technologie & ICT

Twitter