Vakgebied

Thema's

In te huren als

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Ik ben Will van de Kruijs en 37 jaar.

Ik werk als Zorgcoördinator in de verstandelijk gehandicapten sector bij ORO.

Naast mijn job als zorgcoördinator geef ik trainingen / lezingen in de Preventie van en Omgang met Dreigend en Destructief Gedrag.

Het gaat erom dat je niet de focus op het gedrag met leggen, maar moet zoeken naar de achterliggende oorzaken van het menselijk gedrag. Daarover gaat mijn verhaal en daarvoor heb ik allerlei theorie en tools. Uiteindelijk zullen de deelnemers anders kunnen kijken naar het gedrag, ze leren de vraag achter de vraag te herkennen en hierdoor kan men gedrag gaan zien als communicatie.

Deze trainingen / lezingen verzorg ik met mijn collega's binnen onze eigen instelling (ORO), maar ook in reguliere ziekenhuizen. Zo trainen we alle medewerkers van het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond en Deurne, trainen we diverse afdelingen van Het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en geven we training in het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen.

Ik denk dat ik zinnige zaken heb te vertellen over dit onderwerp en merk elke keer als ik mijn verhaal vertel dat mensen geboeid raken. Tevens biedt mijn verhaal handvatten voor mensen die werkzaam zijn in de zorg, maar ik kan me voorstellen dat dit ook geldt voor het onderwijs.

Naast mijn werk als Zorgcoördinator ben ik ook een sportcoach.

Ik geef training in korfbal en doe dit op Topklasse niveau; dit is het hoogste niveau van Nederland in het dameskorfbal.

Ik ben dus gewend om te spreken voor groepen.

Lees meer

Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer