Vakgebied

Technologie
Trends

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Business & Management
Strategie
Creativiteit & Inspiratie
Economie & Financien
Innovatie & Trends
Spreker technologie

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 2.750

Biografie

Biografie

De Trendverkenners Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen van Fountainheads bestuderen dagelijks de snel veranderende wereld om ons heen en vertalen die ontwikkelingen naar verhalen voor ondernemers én ondernemende mensen. Met z’n tweeën op het podium geven de Fountainheads duiding omkleed met veel praktijkvoorbeelden over wat er nu aan de gang is op het gebied van technologie en (maatschappelijke) trends en hoe bedrijven, organisaties, instellingen en individuen hier op in kunnen spelen om nieuwe kansen te creëren en benutten. De Fountainheads ‘You Snooze You Lose’ Keynote is bedoeld om de ogen te openen, te verwonderen en te verrassen. Het publiek ontvangt een enorme inspiratieboost, ervaart de dynamiek en energie van de sprekers en is na de presentatie enigszins gedesoriënteerd, 'prettig ongerust' en klaar om de kansen en mogelijkheden optimaal te benutten.

Herken je dat. De wekker gaat en je drukt nog even de 'snooze-knop' in. Heerlijk nog 9 minuten in 'dromenland'. Dromen over het geweldige succes en de fantastische bedrijfsresultaten en winst. Maar ondertussen dat jij verder slaapt verandert de wereld om je heen in een rap tempo. De markt(ontwikkelingen) wachten niet op slaapkoppen en snoozers. Fountainheads Jan-Henk en Wim van Rooijen schudden je verbaal wakker en zorgen er voor dat je voortaan direct opstaat als de wekker gaat. You Snooze You Lose ..... So Get Up!

De Trendverkenners van Fountainheads bestuderen de snel veranderende wereld om ons heen en vertalen de veranderingen naar verhalen voor ondernemende mensen. De Fountainheads geven duiding omkleed met (business) voorbeelden over wat de nabije toekomst ons brengt op het gebied van technologische en maatschappelijke trends, ontwikkelingen en innovatie. De Wake-Up Call is bedoeld om de ogen te openen, te verwonderen en te verrassen.

Dit bereiken de Fountainheads door in een sneltreinvaart een altijd actueel overzicht te geven over uiteenlopende ontwikkelingen en bewegingen; Wat zijn de technologische en maatschappelijke trends? Waarom is innoveren belangrijk? Hoe pak je innovatie aan? Wat is de toekomst van de deel-economie? Wat is Blockchain (technologie)? Wat zijn de effecten van de elektrificering van mobiliteit? Wat zijn de kansen van de Open-Source beweging? Wat is de impact van Kunstmatige Intelligentie, Robotisering en Big Data? En misschien wel de belangrijkste vraag: In welke business zit je eigenlijk?.

Hoe gaan andere sectoren om met verandering en wat kun je daar van leren? Waarom zou je regelmatig moeten 'Gluren bij de Buren'? En met wie kun je samenwerken aan innovatie? We halen in de Wake-Up Call de turbulente wereld om je heen naar binnen.

Waarom zou je een Trendverkenner moeten worden en structureel 'Functieloze-tijd' moeten plannen?

Het publiek ontvangt een enorme inspiratieboost, ervaart de dynamiek en energie van de sprekers en is na de presentatie enigszins gedesoriënteerd, 'prettig ongerust' en klaar om de kansen en mogelijkheden optimaal te benutten.

Lees meer
“Wat evolutie is voor de natuur is innovatie voor organisaties”
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer