Boek één van onze uitdagende workshops

Koken

Ron Blaauw

Voor deze masterclasses onder leiding van Topchef Ron Blaauw hoeft u absoluut geen topchef te zijn. Voor zowel een beginnende kok als een ervaren kok is deze masterclass geschikt. De insteek van de dag is een gezellige kookworkshop waarbij Ron Blaauw u zal begeleiden bij het maken van uw eigen 4-gangen seizoensmenu. De masterclass duurt 4 tot 5 uur. Een masterclass is al mogelijk vanaf 8 personen. 

Een masterclass Wildplukken is alle dagen van de week mogelijk. Ben jij ook benieuwd wat je allemaal kunt eten in het Vondelpark? Je gaat bij deze masterclass op zoek met Edwin Florés en Ron Blaauw naar eetbare producten. Ron zal vervolgens een mooi en heerlijk menu bereiden met de ingrediënten die je tegengekomen bent in het Vondelpark. 

Succes = Mindset

Michael Pilarczyk

Over vijf jaar zal je leven er anders uitzien. Waar neemt het leven jou naartoe? Wat wil je écht? Wat is jouw droom? Wat is jouw bestemming? En wat houdt je tegen daar invulling aan te geven? Leer volgens een concreet stappenplan hoe je elk doel – klein of groot – kunt bereiken. Niet het zoeken naar antwoorden, maar het stellen van de juiste vragen leidt tot oplossingen. Word de scriptschrijver van je eigen leven en houd de regie over alles wat je doet. Dat is Persoonlijk Leiderschap. Leer om je gedachten en emoties de baas te worden en ontdek hoe je met plezier krachtig en ontspannen door het leven kunt gaan. Michael Pilarczyk deelt op een begrijpelijke manier praktische kennis en inzichten op basis van zijn waardevolle eigen ervaringen als ondernemer. 

Een exclusieve masterclass onder leiding van een gepassioneerde ondernemer die meerdere malen heeft bewezen dat alles wat hij wil bereiken een succes wordt. Succes = Mindset is bedoeld voor mensen die meer betekenis willen geven aan wie ze zijn en wat ze doen. Voor ondernemers in de breedste zin van het woord. Een unieke masterclass voor Zakelijk Succes, Leiderschap en Persoonlijke Ontwikkeling.

Magic Workshop

Hans Kazàn & Steven Kazàn

Al ruim 40 jaar is Hans Kazàn de meest bekende goochelaar van Nederland. De vraag die hem na ieder optreden wordt gesteld is: "Hoe werkt die truc nou?" Al die jaren heeft Hans hierop geen antwoord gegeven. Daar komt nu verandering in. In een twee uur durende magic workshop legt hij een aantal opzienbarende goocheltrucs uit!

U kunt met uw bedrijf, vereniging of ander gezelschap deelnemen aan de unieke workshop goochelen van Hans Kazàn. Na het volgen van deze inspirerende en creatieve magic sessie kunt u zelf enkele professionele trucs uitvoeren!

Deze workshop is als team-building, personeels-uitje of event uitermate geschikt voor groepen van ongeveer 50 tot 500 personen. Een belevenis die je gegarandeerd niet snel vergeet. Bovendien doe je kennis op waar je nog vele jaren plezier van zult hebben!

Pokeren

Fatima Moreira de Melo

Pokeren, een van de meest populaire spellen van de wereld. Tijdens de workshop leren jullie de tactiek en strategie en gaan jullie het tegen elkaar opnemen! Wat doet dat met jullie zenuwen? Mag je opeens ongestraft liegen & bedriegen? Een mooi spel waar Fatima jullie graag alles over vertelt! 

Tennissen

Raemon Sluiter

Tijdens een tennisclinic neemt ex-toptennisser Raemon Sluiter jullie mee in de wereld van de topsport. Vol humor spreekt de charismatische Raemon over zijn carrière om daarna op de baan te laten zien dat hij het tennissen nog niet is verleerd.

Darten

Jelle Klaasen

Een leuke en dynamische dartclinic van een oud Lakeside winnaar Jelle Klaasen. Op locatie zorgen we voor een clinic op elk niveau.

Tennissen

Alex Reijnders

Een inspirerende tennisclinic van Alex Reijnders, sinds 1993 de coach van Jacco Eltingh en Paul Haarhuis. Alex heeft zijn opleiding genoten bij de tennisschool van Henk van Hulst en heeft met het team Eltingh/Haarhuis grote successen geboekt.

Koken

Raymond Prinsen

Het leiderschap in de keuken vs ondernemen. Het leiden van een keuken is een vak apart. Maar het leiden van een organisate/bedrijf ook! Raymond deelt zijn ervaringen en laat jullie beleven hoe belangrijk samenwerken, in dit geval in de keuken, is!

Mediatraining

Tineke Verburg

Een mediatraining door Tineke Verburg is een uitstekende voorbereiding op een interview of mediaoptreden. Tineke is zeer ervaren door haar eigen TV-carrière bij Tros Aktua en Triviant en is nu gespecialiseerd in mediatrainingen.

Schaatsen

Rintje Ritsma

In deze schaatsclinic vertelt Rintje Ritsma u graag over zijn ervaringen met o.a. de eerste commerciële schaatsploeg en neemt u mee in de wereld van een topsporter.

Anti-sleur workshop / Anti-klaag workshop

Bart Flos

Koppel uw sleurhut los en kies voor anti-sleur, de ultieme carrièrefitness! Of vergroot uw probleemoplossend vermogen en verminder het geklaag op de werkvloer.

Geluk

Jaap Vriend

Vanaf morgen met meer geluk en plezier naar kantoor in 7 simpele stappen!

Internationaal Zakendoen

Madelon Eelderink

Raar gevoel tijdens of na een gesprek met interculturele partners? Het zit er niet voor niets. Je onderbuikgevoel vertelt je meer over de communicatie met interculturele partners dan dat je hoofd je ooit kan vertellen. Het vertelt iets over de (mis)interpretatie van de door jou gezonden boodschap naar hem/haar of andersom. Onze culturele bril kunnen we helaas niet afzetten en ook kunnen we geen andere culturele brillen opzetten, maar we kunnen wel leren hoe andere culturele brillen eruit zien en leren omgaan met die verschillende brillen.

Outdoor expeditie

Wilco van Rooijen

Ga mee op expeditie met het team van Wilco van Rooijen en maak er een belevenis van! Met je eigen team naar de top.

Visagie

Mari van de Ven

Leer alle kneepjes van de bekendste make up en hair stylist van Nederland!

De gouden gezondheidstips

Vivian Reijs

In deze workshop krijg je tips over hoe je een gezondere leefstijl kunt verwezenlijken. Vivian haar doel is om mensen te motiveren en te stimuleren om gezondere keuzes te maken. Ze gaat bij haar workshop in op de inhoud, geeft voedingtips maar behandeld ook de mindset. 

Storytelling voor bedrijven

Alexandra Smith

Hoe kun je een verhaal zo brengen dat mensen enthousiast worden? Welke ingrediënten zorgen ervoor dat je bij een verhaal écht contact maakt met je publiek? Wat maakt een visie of boodschap inspirerend?

Hockeyen

Jacques Brinkman

Een exclusieve hockeyclinic onder leiding van voormalig recordinternational Jacques Brinkman die weet wat succes en tegenslag is en hoe daarmee om te gaan.

Bombilate Bootcamp: iedereen is creatief!

Stacey Rookhuizen

“Als ik tijdens mijn lezing de stelling “Iedereen is creatief!” voorleg gaan er vaak maar enkele handjes de lucht in van mensen die het er mee eens zijn. 'Ik? Creatief? Nee, dat moet je aan kunstenaars en reclamemensen overlaten!’  Ik krijg hier pardoes rode vlekken van. Ik bewijs dolgraag dat wel degelijk IEDEREEN creatief is. Opdracht 1: denk nu aan een roze goudvis met de kop van Gordon erop. Zie je ‘m? Gefeliciteerd. Dan kan je inbeelden. Je dingen voorstellen die er (nog) niet zijn. En dat is de basis van creativiteit.” - Stacey Rookhuizen

Rust! (geheim) recept voor levenskwaliteit

Robert Bridgeman

Je leven wordt steeds drukker. Binnen een week ontvang je evenveel prikkels als honderd jaar geleden in een heel leven. Het is geen wonder dat veel mensen ziek worden of opgebrand raken, onze hersenen kunnen het niet meer aan...

Het smakelijk serveren van wetenschap

Joep van Deudekom & Rob Urgert

Als duo hebben Joep en Rob veel ervaring opgedaan bij tv-programma's als 'Onder de tram', 'Tussen de Oren', 'Met de Kennis van Nu', 'De Kwis' en 'Het Instituut'. Voor bedrijven hebben Joep en Rob om die reden samen twee leuke quizzen ontwikkeld.

Kookworkshop

Julius Jaspers

Voor deze workshop onder leiding van Topchef/Masterchef Julius Jaspers hoeft u absoluut geen geoefende chef te zijn! 

In deze workshop leert Julius hoe u in teamverband binnen enkele uren een 4-gangendiner op tafel zet. Amuse, voor-, hoofd- en nagerecht, elke discipline komt aan bod, en alles volgens het aanbod van het seizoen. Onder begeleiding van de chefs van de Kookfabriek of het Miele Experience Center zorgt Julius dat het U en uw gasten aan niets zal ontbreken, natuurlijk wordt de workshop aan tafel afgesloten met het zojuist gekookte menu. Een workshop is te boeken vanaf 8 personen en duurt gemiddeld 4 uur.

The Hunt

Stephan Fellinger

Niet praten óver, maar aan de slag mét de veranderende (digitale) wereld. Serieus plezier!

Met deze ‘snelkookpansessie’ wordt heel veel positieve ideeën en energie losgemaakt. Na onze workshop heb je  uitstekend zicht op de vele mogelijkheden die de veranderende (digitale) wereld voor jouw organisatie met zich mee kan brengen.

Workshop Overtuigen & Presenteren

Donatello Piras

Als professional moet je verbaal sterk zijn en beschikken over een goede overtuigingskracht. Wat voor sommige sprekers makkelijk gaat en zelfs leuk is, is voor anderen juist lastig. Uiteindelijk is iedereen gebaat bij goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheden. 

De Workshop gaat in op presenteren, goed structureren, overtuigend argumenteren, de juiste woorden kiezen met framing én het verhaal neerzetten in een korte pitch of presentatie. Daarnaast word je geïnspireerd door TEDx sprekers, wereldleiders en CEO’s via de analyse van videofragmenten en krijg je de do’s & don’ts van Powerpoint en spreken tijdens congressen. Het resultaat? Een solide basis om jouw presentatie naar een volgend niveau te tillen.

Masterclass Soft Skills

Angelique van 't Riet

Masterclass Soft Skills

Alle managers en leidinggevenden vinden het essentieel en in iedere vacature vind je
het als eis. Ontwikkelde Soft Skills! Eigenaarschap, Strategisch denken,
oplossingsgericht zijn, doorzettingsvermogen, teamplayer. Allemaal Soft Skills.
Gebrek aan Soft Skills, aan sociale vaardigheden beperkt de productiviteit van
bedrijven. Emotionele intelligentie en intuïtie, persoonlijke en sociale vaardigheden
zoals flexibiliteit, creativiteit, empathie en overtuigingskracht maken het verschil.

Workshop op een boot over persoonlijke leiderschap of teambuilding

Florian Dirkse

Zeilen is een van de grootst passies van Florian. Zo zeilde hij in twee jaar de hele wereld over. Hij spreekt niet alleen over zeilen en bijkomstige thema’s als leiderschap, passies, dromen verwezenlijken en persoonlijk leiderschap, hij geeft ook trainingen! Samen met psycholoog, senior trainer en coach Pieter Stalenhoef vaar je mee op een zeilschip over het water. Tijdens deze workshop wordt je uit je comfortzone gehaald en leer je ontzettend veel over jezelf, ga je reflecteren, voer je goeie gesprekken, voel je de wind door je haren en sta je aan het roer. Je kan individueel meedoen ((persoon) leiderschap of leidinggeven of in groepsverband (teambuilding).