The Hunt

Stephan Fellinger

omschrijving

Niet praten óver, maar aan de slag mét de veranderende (digitale) wereld. Serieus plezier!

Met deze ‘snelkookpansessie’ wordt heel veel positieve ideeën en energie losgemaakt. Na onze workshop heb je  uitstekend zicht op de vele mogelijkheden die de veranderende (digitale) wereld voor jouw organisatie met zich mee kan brengen.

Succesvolle bedrijven durven elke dag hun eigen bestaansrecht ter discussie te stellen en gebruiken die inzichten om zichzelf continu aan te passen aan de veranderende wereld. Juist dat maakt ze zo succesvol. Dat gegeven gebruiken wij als uitgangspunt voor The Hunt. Jagen op je eigen organisatie, de opgedane inzichten toepassen, om zo te groeien in de permanent veranderende wereld.

The Hunt is een zeer praktisch ingestoken workshop. Na een korte update en briefing over de veranderde wereld (door Stephan Fellinger) en ons jachtterrein val je met een team jagers je eigen organisatie (de potentiële Prooi) aan. Want het is beter zelf te bedenken wat je grootste kansen en bedreigingen zijn, dan lijdzaam af te wachten hoe anderen je te grazen nemen. De inzichten als Jager gebruik je om je eigen organisatie te verbeteren en te versterken. Want dat is waar het om draait bij The Hunt. Niet praten over verandering, maar er op een aansprekende manier mee aan de slag gaan. Los van de waan van de dag, waardoor je tot nieuwe inzichten en oplossingen komt zonder last te hebben van de bekende “ja maar....”.

The Hunt zorgt ervoor dat de verandering waar elke organisatie in zit, binnen een paar uur zichtbaar, voelbaar en tastbaar wordt. Waarna je vervolgens gezamenlijk concrete vervolgstappen kunt zetten. Het helpt je om binnen één dagdeel zicht te krijgen op de kracht en continuïteit van je organisatie. Maar het laat ook zien hoe je kunt anticiperen op de dag van morgen (of misschien zelfs op de dag van vandaag).

De ervaring leert dat er in deze ‘snelkookpansessie’ heel veel positieve ideeën en energie wordt losgemaakt. Zodat je na een dagdeel uitstekend zicht hebt op de mogelijkheden die de veranderende wereld voor jouw organisatie met zich mee kan brengen.

The Hunt is geïnspireerd op een uitspraak uit het welkomstboekje dat elke nieuwe medewerker van Facebook krijgt bij indiensttreding:"If we don't create something that kills Facebook, someone else will. Things that don’t stay relevant don’t even get the luxury of leaving ruins."

“The Hunt is een inspirerende manier om de veranderende wereld te zien, te voelen en daarmee stappen te zetten hoe je vandaag omgaat met de wereld van morgen. Je staat gelijk midden in de veranderende wereld en je leert direct van de inzichten die je opdoet.” Jeroen Leenstra van Vide (Beroepsvereniging van toezichthouders, inspecteurs en handhavers).

De workshop The Hunt wordt gegeven door Stephan Fellinger i.s.m. Joost Schrage.

Volledige omschrijving

Profiel

Groepsgrootte

6-30 (grotere groepen op aanvraag)

benodigdheden

Nieuwsgierigheid en lef.

Locatie

In overleg.

Tarief

Op aanvraag

Kenmerken

Maatschappij Ondernemen Leiderschap Economie & Financien

Duur

3 uur

Wilt u meer informatie over onze workshops? Neem dan contact met ons op!