Vakgebied

Customer Centricity
Digitale transformatie
Strategie
Customer service
Nieuwe businessmodellen
Artificiële Intelligentie
Impact van digitaal op diverse sectoren (waaronder Financial Services
Healthcare
Retail
Strategie

Thema's

Leiderschap
Communicatie & Media
Strategie
Sales & Klantgerichtheid
Innovatie & Trends

In te huren als

Spreker
Dagvoorzitter
Presentator
Gespreksleider

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 5.500

Biografie

Biografie

Nancy is partner bij nexxworks en één van de weinige vrouwelijke keynote sprekers die de impact van de digitalisering op klantgedrag beschouwt en wat dit voor bedrijven betekent in de interactie met hun klanten. Met een krachtige mix van verbluffende voorbeelden en een sterk gevoel voor humor, neemt ze het publiek mee in een opwindende rollercoaster van hoogwaardige content, verpakt in een zeer toegankelijke presentatie.

Nancy is een zeer gewaardeerd internationale spreker en heeft al veel roundtables, boardroomsessies en corporate evenementen verlevendigd met krachtige presentaties rondom digitale transformatie, customer centricity, disruptie, AI, nieuwe businessmodellen en leiderschap.

Nancy reist regelmatig met business leaders naar innovatiehubs zoals Silicon Valley, Shanghai, Shenzhen, Berlijn,… en gebruikt de inspiratie van die reizen als voortdurende en waardevolle input voor haar keynotes, waarmee ze de inhoud en de voorbeelden continu afstemt op de meest recente technologieën, ontwikkelingen en disruptieve nieuwe businessmodellen.

People first, always.
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer