Duurzaamheid & Klimaat

Wat kun je zelf doen om de klimaatcrisis aan te pakken? Minder vlees eten, zonnepanelen, in eigen land op vakantie: het helpt allemaal om de uitstoot van CO2 te verminderen. Voor bedrijven zijn er ook steeds meer opties om MVO te ondernemen. Met innovatieve ideeën en inspirerende lezingen rond duurzaamheid én ondernemen, laten onze experts je zien hoe het kan.

Themapagina Duurzaamheid & Klimaat

Sprekers over Duurzaamheid & Klimaat inhuren

Dagvoorzitters over Duurzaamheid & Klimaat boeken

Laat je inspireren door vernieuwende ideeën rondom duurzaamheid

Klimaatverandering is steeds vaker en duidelijker merkbaar in onze samenleving. Gelukkig zijn er tal van duurzame initiatieven en ontwikkelingen die laten zien dat we als mensen - en organisaties - een verschil kunnen maken. Denk aan schonere energie, slimme steden en verduurzaming in de kledingindustrie en logistieke sector. Wetenschap, creativiteit en (technologische) innovaties spelen een grote rol in het behalen van de ontwikkeldoelen van de VN.

Daarnaast focussen steeds meer bedrijven zich op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Duurzaam ondernemen is meer dan alleen het milieu vooropstellen. Het is balans in je bedrijfsvoering, waarbij je rekening houdt met het effect op het milieu, de maatschappij en niet te vergeten: de werknemers. Laat je inspireren door een van onze experts op het gebied van duurzaam en klimaat en help een positief verschil te maken met jouw event.