1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter

Ann-Lynn Hamelink

Dagvoorzitter Ann-Lynn Hamelink is eindredacteur bij RTL Z. Daarnaast is ze nieuwslezer bij RTL Z en RTL Nieuws. Als economisch journalist met een achtergrond in politicologie weet ze de verhalen achter de cijfers op een duidelijke manier over te brengen. Haar brede maatschappelijke interesse blijkt uit haar expertise in onderwerpen zoals leiderschap, economie en financiën, duurzaamheid en klimaat. Haar kracht? Ze verbindt niet alleen met het publiek, maar daagt ze door middel van vraagstukken uit om de diepte in te gaan. Ann-Lynn is te boeken als dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Ann-Lynn Hamelink

Over Ann-Lynn Hamelink

Dagvoorzitter Ann-Lynn weet hoe ze van pakkende onderwerpen een sterk verhaal maakt. Ze krijgt het publiek mee, stelt kritische vragen en daagt je uit om het vraagstuk van verschillende kanten te bekijken.


Van Journalist tot Eindredacteur

Omgaan met lastige vraagstukken? Daar had Ann-Lynn als politicologie student al feeling voor. Als economisch journalist bij RTL Z tijdens de economische crisis wist ze haar passie voor onderzoek en cijfers te koppelen. Ze kreeg de kans om het verhaal achter de cijfers te leren kennen en vanuit verschillende invalshoeken te belichten: Waar zit de macht? Wie profiteert en wie juist niet?

Na 8 jaar als journalist bij RTL te hebben gewerkt maakte ze de stap naar de eindredactie. Als eindredacteur van RTL Z weet ze het financiële nieuws al sinds 2018 te coördineren en vorm te geven. Daarnaast presenteert ze voor zowel RTL Nieuws en RTL Z.


Nieuwsmomenten & Actualiteiten

Haar ervaringen bij RTL als economisch journalist (sinds 2008), presentatrice (sinds 2020) en eindredacteur (vanaf 2018) hebben geleid tot mooie momenten. Ze noemt ze zelf ‘de krenten in de pap’. Denk aan de dag na het Brexit referendum, de verkiezing van Trump, maar ook Prinsjesdag 2016 tot en met 2019. Ook presenteerde ze bij RTL Z geregeld thema-uitzendingen, bijvoorbeeld over onderwerpen zoals de beurs, beleggen en de coronacrisis.


Boek Ann-Lynn Hamelink bij het Sprekershuys!

Ann-Lynn Hamelink is te boeken als dagvoorzitter en is gespecialiseerd in een breed aantal thema's zoals leiderschap, ondernemerschap, business & management en duurzaamheid & klimaat.


Dagvoorzitter Ann-Lynn Hamelink boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Communicatie, Ondernemen, Journalistiek

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Ann-Lynn Hamelink Dagvoorzitterschap

Ann-Lynn is nieuwsgierig, enthousiast en weet vragen te stellen die je aan het denken zetten. Vanuit haar expertise in leiderschap en ondernemen denkt ze graag mee om een programma of event tot een succes te maken. Wat is de boodschap die moet worden overgebracht en wat is de beste manier om dat te doen? Ann-Lynn houdt de vaart erin, maar staat ook langer stil bij onderwerpen wanneer dat nodig is.

Vragenvuur Ann-Lynn Hamelink

Interview Ann-Lynn Hamelink

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.