Creativiteit & Inspiratie

Je creatieve brein laten losgaan? Vanuit de meest gekke ideeën tot geniale plannen komen? Alles leren over bijvoorbeeld verschillende brainstormtechnieken, design thinking of storytelling? Verlaat de zaal vol creativiteit en inspiratie en kijk vanaf dat moment anders naar de wereld. Advies nodig over het inhuren van inspirerende sprekers binnen het thema creativiteit en inspiratie? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee!

Creativiteit & Inspiratie

Sprekers over Creativiteit & Inspiratie inhuren

Verlaat de zaal vol creativiteit en inspiratie en een andere blik op de wereld

De wereld draait op creativiteit. Op mensen die anders naar de wereld kijken en nieuwe oplossingen bedenken voor problemen, of de wereld gewoon een beetje mooier maken met hun visie. Wanneer voelde jij je voor het laatst geïnspireerd? Of voelde je je creativiteit stromen? Gelukkig is creativiteit een skill die getraind kan worden! Wij helpen je graag die ene spreker te vinden die jouw creativiteit en dat van je team aanwakkert met humoristische voorbeelden, herkenbare anekdotes en concrete tools.

Door innovatie en creativiteit aan te moedigen, creëer je teams die beter samenwerken en stimuleer je innoverend denkvermogen. Geef je team dus de ruimte om buiten de gebaande paden te gaan, te leren experimenteren en tot creatieve oplossingen te komen.

Camiel Jansen poserend in blauwe blouse met groene achtergrond
...

Camiel Jansen: "Creativiteit en innovatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden."

Wanneer had jij voor het laatst een innovatief idee? Of mocht je je creativiteit écht de vrije loop laten? We denken vaak dat creatief zijn zijn voor the lucky few is weggelegd. Niets is minder waar, zegt componist en spreker Camiel Jansen.

...Meer