1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & coach

Karl Raats

Karl Raats (Antwerpen - °1971) is keynote spreker, dagvoorzitter, coach en auteur. Zijn “Meer Zin Wekkend Denken & Doen” verbindt wat je organisatie zou willen zijn met wat ze werkelijk doet. Met een flinke dosis humor bevrijdt Karl welgemeende pogingen tot leiderschap, creativiteit & inspiratie, verandermanagement en persoonlijke ontwikkeling van onbedoelde zelfsabotage. Of zoals een opdrachtgever het formuleerde: “Karl is humorist aan de buitenkant, maar een bekwaam, geïnformeerd en doorgewinterd professional aan de binnenkant.” Karl Raats is te boeken als spreker, workshopbegeleider & dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Karl Raats

Over Karl Raats

Karl Raats’ leven nam een bijzondere wending toen hij zichzelf uitriep tot levend experiment in creativiteit. Hij ging daarbij zijn eigen angsten, aannames en uitstelgedrag te lijf met een reeks hilarische, onwaarschijnlijke en bevrijdende ervaringen tot gevolg. 


Karl Raats als spreker

Hij won daarbij geen olympische medaille, hij verloor geen vingers door de bijtende kou bij het beklimmen van een onmogelijke berg, en hij vond geen middel uit tegen een of andere verschrikkelijke ziekte. Net zoals jij dus. Het is juist de herkenbaarheid en toegankelijkheid van Karl’s verhaal die zijn interactieve interventies zo relevant maken.

Energiek en humoristisch toont hij zijn publiek de zin en onzin van ons dagelijkse doen en laten aan de vergadertafel, voor de klas, tijdens de brainstorm, in de wandelgangen, bij de klant, tussen onze eigen oren, bij het dovemansgesprek met die collega... en duidt die op een manier die je op de sleeptouw neemt richting de bedoelde versie van jezelf en van je team en organisatie. 

Karl doet het in charmant Vlaams of piekfijn Brits Engels, steeds met tomeloze energie tijdens een meeslepende mengeling van storytelling, spoedcursus en stand-up. 

Karl Raats is tevens auteur van de Ja Cheque ®, de enige waardebon ter wereld waarmee je iemands grootste droom cadeau doet. 

Boek Karl Raats bij het Sprekershuys!

Karl Raats is te boeken als keynotespreker en dagvoorzitter. Hij geeft lezingen over onderwerpen als verbinding, inspiratie, samenwerken, verandering en leiderschap. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Spreker Karl van Raats boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Creatief denken, Persoonlijke ontwikkeling

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Performer
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

€2950

Sessies

Workshop Karl Raats

Karl Raats is te boeken voor workshops voor alle mogelijke doelgroepen. Zijn lezingen zijn altijd uniek en op maat. In zijn workshops weet hij de groep uit te dagen, zet hij bewezen methodes in en brengt dit alles met een flinke dosis humor.

Dagvoorzitterschap

Karl Raats is de ideale dagvoorzitter en brengt als gastheer en moderator een flinke dosis humor en energie met zich mee.

Daarnaast voorziet hij graag in advies over programma-opbouw aan de voorkant. Karl laat het publiek op het puntje van zijn stoel zitten en zorgt met zijn bijdrage gegarandeerd voor een zeer geslaagd evenement.

Lezing

Karl Raats is te boeken voor lezingen voor alle mogelijke doelgroepen. Zijn lezingen zijn altijd uniek, op maat en zijn een meeslepende mengeling van storytelling, interactieve spoedcursus en stand-up.

Kernwoorden zijn: verbinding, inspiratie, out of the box, vernieuwend, interactief, vol humor en zelfrelativering. Karl blaast leven in je ambities en plannen zodat je samen vol inspiratie aan de slag kunt gaan.

Van ‘of’ het kan, naar ‘hoe’ het kan!

eigen makelij

...
"Weerstand is zinloos" Karl heeft een uitzonderlijk talent om een groep te begeesteren en uit te dagen. Weerstand is zinloos. Zelfs de meest sceptische geesten geraken in de ban van zijn energieke en inspirerende aanpak. Een groepssessie met Karl is dé snelweg om te herbronnen, tot nieuwe inzichten te komen en véél zin te krijgen om er mee aan de slag te gaan!
Rikkert Leeman - Alides Reim NV
...
"Er gebeurt iets met het publiek" Karl heeft namens de ING tijdens de Week van de Ondernemer als keynote spreker bijna 10.000 ondernemers enthousiast gemaakt. Zijn unieke stijl, een combinatie van inspiratie, kennis, creativiteit en humor, zorgt dat er echt iets gebeurt met zijn publiek. Ook de voorbereidingen heb ik als een echte samenwerking ervaren!
Steffen van Iersel - ING Nederland
...
"Mensen laten schitteren" Karl is een moderator die als geen ander in staat is zijn publiek te laten schitteren. Hij zet sprekers letterlijk en figuurlijk op een podium en heeft vele creatieve werkvormen om hen met hun toehoorders in gesprek te brengen.
Marc J.M. Petit - Nederland Filantropieland
...
https://www.creativiteit.expert/fanmail
Referenties Karl Raats

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.