Vakgebied

Innovatie
Verandering
Creatief denken
Creativiteit & inspiratie
Persoonlijke ontwikkeling

Thema's

Leiderschap
Creativiteit & Inspiratie
Verandermanagement
Persoonlijke ontwikkeling

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Karl Raats is coach, procesbegeleider in zakelijke creativiteit, Spreker van het Jaar 2016 (Benelux, cat. Personal Development) en TOP 5 meest populaire sprekers 2018 volgens Business Insider. Na een professioneel traject als journalist, marketeer, business developer en docent richt hij in 2006 zijn eigen bureau op: Creativiteit.Expert. Sindsdien helpt hij duizenden managers en ondernemers potentie te zien in hun creatieve talenten.

Karl is een gecertificeerd Bono-trainer in Lateral Thinking en Buzan Licenses Instructor in Mindmapping. Co-active coach en post-graduate in Creativity, Innovation en Change. Tevens is hij een voormalig partner van het Centrum voor de Ontwikkeling van het Creatief Denken. Of zoals een klant het treffend verwoordde: “Een humorist aan de buitenkant, maar een bekwaam, geïnformeerd en doorgewinterd professional aan de binnenkant”.

Karl is in te huren als spreker, workshopbegeleider en dagvoorzitter. Hij helpt je los te laten wat niet langer werkt en verandering te omarmen. Hoe je omgaat met fouten en de creativiteit kunt laten stromen. Zijn motto? 'Van 'of; het kan naar 'hoe' het kan.'

Organisaties die zich storten op 'hoe' ze dingen voor elkaar krijgen, hebben de 'of-vraag' al positief beantwoord. Dat worden wéldoeners: individuen en teams die dingen wél voor elkaar krijgen.


Boek Karl Raats bij het Sprekershuys!

Karl Raats is te boeken als spreker en geeft lezingen over onderwerpen als innovatie, inspiratie en creativiteit. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Karl van Raats boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Van ‘of’ het kan, naar ‘hoe’ het kan!
Karl Raats spreker
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer