1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & coach

Karl Raats

Karl Raats is coach en procesbegeleider in zakelijke creativiteit. Een humorist aan de buitenkant, maar een bekwaam, geïnformeerd en doorgewinterd professional aan de binnenkant. Zijn motto is: Van ‘of’ het kan naar ‘hoe’ het kan. Degene die de ‘hoe’ vraag beantwoorden, hebben de ‘of’ vraag namelijk al beantwoord. Dat zijn precies de mensen die zaken wel voor elkaar krijgen. Hij is expert op het gebied van leiderschap, creativiteit & inspiratie, verandermanagement en persoonlijke ontwikkeling. Karl Raats is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Karl Raats

Thema's

Creativiteit & Inspiratie, Leiderschap & Strategie, Verandermanagement, Persoonlijke ontwikkeling

Vakgebied

Innovatie, Creatief denken, Persoonlijke ontwikkeling, Verandering

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Performer
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Over Karl Raats

Karl Raats is coach, procesbegeleider in zakelijke creativiteit, Spreker van het Jaar 2016 (Benelux, cat. Personal Development) en TOP 5 meest populaire sprekers 2018 volgens Business Insider. Na een professioneel traject als journalist, marketeer, business developer en docent richt hij in 2006 zijn eigen bureau op: Creativiteit.Expert. Sindsdien helpt hij duizenden managers en ondernemers potentie te zien in hun creatieve talenten.

Karl is een gecertificeerd Bono-trainer in Lateral Thinking en Buzan Licenses Instructor in Mindmapping. Co-active coach en post-graduate in Creativity, Innovation en Change. Tevens is hij een voormalig partner van het Centrum voor de Ontwikkeling van het Creatief Denken. Of zoals een klant het treffend verwoordde: “Een humorist aan de buitenkant, maar een bekwaam, geïnformeerd en doorgewinterd professional aan de binnenkant”.

Karl is in te huren als spreker, workshopbegeleider en dagvoorzitter. Hij helpt je los te laten wat niet langer werkt en verandering te omarmen. Hoe je omgaat met fouten en de creativiteit kunt laten stromen. Zijn motto? 'Van 'of; het kan naar 'hoe' het kan.'

Organisaties die zich storten op 'hoe' ze dingen voor elkaar krijgen, hebben de 'of-vraag' al positief beantwoord. Dat worden wéldoeners: individuen en teams die dingen wél voor elkaar krijgen.


Boek Karl Raats bij het Sprekershuys!

Karl Raats is te boeken als spreker en geeft lezingen over onderwerpen als innovatie, inspiratie en creativiteit. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Karl van Raats boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

...

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Sessies

Workshop Karl Raats

Karl Raats is te boeken voor workshops voor alle mogelijke doelgroepen. Zijn lezingen zijn altijd uniek en op maat. In zijn workshops weet hij de groep uit te dagen, zet hij bewezen methodes in en brengt dit alles met een flinke dosis humor. Kernwoorden zijn: creatief, inspiratie, out of the box, vernieuwend.

Karl zorgt ervoor dat je na deze workshop bruist van de ideeën en vol inspiratie aan de slag kunt gaan.

Dagvoorzitterschap

Karl Laats is de ideale dagvoorzitter en brengt als gastheer en moderator een flinke dosis humor en energie met zich mee.

Daarnaast voorziet hij graag in advies over programma-opbouw aan de voorkant. Karl laat het publiek op het puntje van zijn stoel zitten en zorgt met zijn bijdrage gegarandeerd voor een zeer geslaagd evenement.

Lezing Karl Raats

Karl Raats is te boeken voor lezingen voor alle mogelijke doelgroepen. Zijn lezingen zijn altijd uniek en op maat. In zijn lezingen staat interactie met het publiek centraal, zet bewezen methodes in en brengt dit alles met een flinke dosis humor. Kernwoorden zijn: creatief, inspiratie, out of the box, vernieuwend. Karl zorgt ervoor dat je na deze lezing bruist van de ideeën en vol inspiratie aan de slag kunt gaan.

Van ‘of’ het kan, naar ‘hoe’ het kan!

eigen makelij

...

Tip #1 van spreker en inspirator Karl Raats

...

EEN EXPERIMENT IN SUCCESVOL JA ZEGGEN - KARL RAATS

...
https://www.creativiteit.expert/fanmail
Referenties Karl Raats

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.