1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Inspirerende spreker

Michael Kortekaas

Michael Kortekaas is een inspirerende spreker over werkgeluk, leiderschap, en mentale veerkracht. Met meer dan 150 optredens per jaar weet hij zijn publiek te boeien en te inspireren door zijn diepgaande kennis en rijke ervaring. Michael is energiek, authentiek en verfrissend. Hij heeft het vermogen om mensen in beweging te brengen. In zijn boeiende sessies biedt hij praktische tools en inzichten die iedereen kan gebruiken om hun gewoontes te veranderen en hun persoonlijke en professionele leven te verbeteren Michael Kortekaas is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Michael Kortekaas

Over Michael Kortekaas

Michael reikt groeimiddelen aan op verschillende niveaus, zowel op individueel als op teamniveau. Zijn inzichten zijn eveneens toepasbaar op organisatieniveau, waarbij hij hen helpt om veranderingen te omarmen en hun prestaties te verbeteren. Hij onthult waar jouw krachten liggen en hoe je ze kunt benutten om verandering teweeg te brengen.


Achtergrond

Michael heeft een unieke achtergrond die zijn expertise onderstreept. Na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben voor de politie en defensie, waar hij zich richtte op fysieke en mentale veerkracht, bracht hij zijn kennis en vaardigheden over naar een bredere context. Hij ontwikkelde en gaf les in competenties zoals mindsetting, actie-intelligentie en leiderschap tijdens zijn trainingen voor specialistische eenheden van de Nationale Politie, Defensie en de Brandweer. In het bedrijfsleven begeleidt hij met succes High Performance teams om meer focus, veerkracht en energie te creëren. Hij heeft sessies verzorgd voor gerenommeerde organisaties zoals Friesland Campina, Facebook, Reebok en Adidas.


Prestatiepsychologie

Michael levert altijd energieke sessies als spreker, waarbij hij veel interactie heeft met het publiek. Met zijn focus op prestatiepsychologie en mentale veerkracht creëert hij bewustzijn over hoe het brein werkt, biedt inzicht in aandachtstraining en de afleiders die ons beïnvloeden. Michael staat bekend als een veelgevraagde spreker die indrukwekkende resultaten boekt en in staat is om mensen in de leerstand te zetten en te activeren. Zijn verhalen inspireren mensen om het beste uit zichzelf te halen en situaties vanuit een nieuw perspectief te benaderen.


Boek Michael Kortekaas bij het Sprekershuys!

Michael Kortekaas richt zich op mentale weerbaarheid binnen teams. Hij spreekt over presteren onder druk, omgaan met verandering. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Michael Kortekaas boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Onderwijs, Energiemanagement, Leiderschap, Gezondheid, Vitaliteit, Samenwerken, Mentale kracht, Werkgeluk, Teambuilding

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

€3250

Sessies

Michael Kortekaas Lezing

Als spreker wordt Michael geëvalueerd als energiek, authentiek, verfrissend maar vooral als iemand die mensen kan activeren. In zijn sessies geeft hij het publiek handvatten om hun gewoontes dus gedrag te veranderen en in te zien dat fitheid hieraan ten grondslag ligt. Dit doet hij door een krachtig verhaal te houden met weinig slides maar verrassend simpele inzichten, reflecties en tools waar iedereen mee aan de slag kan. Eén van zijn veelgebruikte uitspraken; ‘dat wat je doet, daar word je goed in’ omvat de kern van een inspiratiesessie. Zeur en klaag je veel, dan word je daar goed in! Maar leer je bijvoorbeeld omgaan met angst, teleurstelling en tegenslag dan ontwikkel je wilskracht en doorzettingsvermogen. Het is paradoxaal maar ‘gewoon’ doen is één van de grote sleutels tot echte verandering. De truc is alleen om (klein) te beginnen.

De drie grote thema’s die Michael met Mentale Kracht kan beïnvloeden zijn;

 1. Presteren onder druk
 2. Omgaan met verandering
 3. Volhouden

Michaels gedachtegoed en inzichten zijn gebaseerd op breed onderbouwd wetenschappelijk onderzoek, zijn eigen levenservaring en die als trainer van veel verschillende doelgroepen binnen de overheid; Politie(academie), Defensie en het bedrijfsleven.

Dat wat je doet, daar word je goed in!
...

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.