1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & debatleider

Donatello Piras

Donatello Piras is een energieke dagvoorzitter met veel ervaring. Daarnaast is hij podcastmaker, trainer, presentator, gespreks- en debatleider in binnen- en buitenland. Als dagvoorzitter is hij scherp, op de hoogte en weet hij het beste uit de sprekers naar boven te halen. Hij zorgt altijd voor een prettige sfeer, denkt graag mee aan de invulling van jouw event en een interactieve sessie. Donatello is een expert op het gebied van overtuigen, campagnevoeren, mediatraining, presenteren, argumenteren en pitchen. Hij is te boeken als dagvoorzitter, spreker, presentator, debatleider, trainer en coach bij het Sprekershuys.

...Donatello Piras

Over Donatello Piras

Donatello Piras weet de gasten op jouw event te prikkelen met kritische vragen, zorgt voor diepgang met inhoud en weet altijd de juiste toon neer te zetten. Hij zorgt niet alleen voor betrokkenheid in de zaal maar denkt ook graag mee aan de invulling van het event. Vanuit zijn passie voor overtuigingskracht en ervaring op het podium zorgt hij ervoor dat het publiek de zaal keer op keer vol nieuwe inzichten verlaat.  


Van trainer tot auteur

Donatello heeft van zijn passie zijn werk gemaakt. Als trainer & coach begeleidt Donatello topmanagers, politici en professionals op het gebied van overtuigingskracht. Daarnaast traint hij professionals in mediatraining, argumenteren en presenteren maar ook in beter debatteren, zowel in het Nederlands als in het Engels. Piras werkt ook als gastdocent en is verbonden aan diverse instellingen en beroepsgroepen zoals de Orde van Advocaten, de Campus Den Haag en het Nederlands Debat Instituut. Hij is een echte alleskunner. Zo schrijft en publiceert Donatello veel en is hij coauteur van de bestseller ‘Debatteren om te winnen’. Donatello zit als overtuigexpert en italiëkenner vaak aan tafel bij diverse media waaronder BNR, NPORadio1, NOS, WNL, en de Volkskrant.


Spreker en dagvoorzitter

Donatello is een ervaren dagvoorzitter die voor een fijne sfeer zorgt, kritische vragen stelt en zorgt dat de kernboodschap van het event helder overkomt. Hij verdiept zich in het thema, zorgt voor diepgang met inhoud en denkt ook graag mee aan de invulling van het event. Hij heeft een expertise in overtuigen, campagnevoeren, mediatraining, presenteren, argumenteren en pitchen. Hij verbindt makkelijk met ieder publiek en beheerst naast Nederlands ook Engels en Italiaans. Op het podium brengt Donatello Piras altijd op een overtuigende en bevlogen manier scherpte en interactie in een programma, bijeenkomst of discussie. Hij is te boeken als dagvoorzitter, spreker, presentator, debatleider, trainer en coach.


Boek Donatello Piras bij het Sprekershuys!

Donatello Piras is te boeken als dagvoorzitter, spreker, presentator, debatleider, trainer en coach. Hij spreekt tijdens zijn lezing over overtuigen, campagnevoeren, mediatraining, presenteren, argumenteren en pitchen. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter en spreker Donatello Piras boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Onderwijs, Communicatie, Debatteren, Marketing, Retorica, Framing

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€3950

Sessies

Donatello Piras Training: Overtuigen

Als trainer en coach geeft Donatello cursussen en begeleid mensen in de zakenwereld. Donatello leert je in zijn cursussen hoe je het best mensen kan overtuigen en geeft de cursisten een goed inzicht op hun eigen communicatiestijl. Je analyseert de andere cursisten maar vooral ga je aan de slag met je eigen zodat je vooruitgang aan het boeken bent. De praktijkopdrachten bestaan uit het houden van een goede korte pitch of het presenteren van een voorstel in een setting naar keuze. Daarnaast begeleidt Donatello topmanagers, professionals en politici om een goede overtuigingskracht te krijgen, maar hij begeleidt zo ook in mediatraining, argumenteren, presenteren en in beter debatteren

Donatello Piras Dagvoorzitterschap

Donatello is één van de meest ervaren dagvoorzitters van Nederland. Hij is energiek & enthousiast en weet door zijn ervaring een belangrijke bijdrage te leveren in zowel de voorbereiding als het event zelf. Donatello adviseert je tijdens de voorbereiding zodat je op ieder onderdeel van je bijeenkomst het maximale uit je dag haalt. Tijdens het event kun je er rustig op vertrouwen dat het podiumprogramma goed en professioneel wordt geleid. Tot slot is Donatello inhoudelijk sterk en is hij zeer goed op de hoogte van vele onderwerpen en weet hij zich snel in te lezen zodat er op het podium een krachtige presentator staat. De impact van Donatello op het podium is een zaal vol toeschouwers wat betrokken is en geboeid blijft tot het laatste moment

Donatello Piras Lezing

Donatello is daarnaast als gastdocent verbonden aan diverse instellingen en beroepsgroepen zoals de Orde van Advocaten, de Campus Den Haag en het Nederlands Debat Instituut. Op dit moment geeft Donatello lezingen op het gebied van Overtuigen, Campagnevoeren, Mediatraining, Presenteren, Argumenteren en Pitchen. Hij brengt altijd op een overtuigende en bevlogen manier scherpte en interactie in een programma, bijeenkomst of discussie.

Het doel heiligt de middelen, zeker in dit vak.

Donatello Piras: ‘Als je alles dichtgooit, heeft dat negatieve effecten’

Donatello Piras | Showreel 2021 | Nederlands

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.