1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & talkshowhost

Renze Klamer

Renze Klamer is presentator, journalist en programmamaker. Hij is bekend van zijn eigen late night show op RTL 4, RENZE. In 2020 maakte hij samen met Fidan Ekiz de talkshow De Vooravond, het programma had gemiddeld een miljoen kijkers. Eerder presenteerde hij latenightshow 'Laat op Vrijdag' en was hij te horen op NPO Radio 1 met EenVandaag. Renze werkt graag op het kruisvlak van inhoud en entertainment. Met flair en speels gemak behandelt hij inhoudelijke onderwerpen, maar altijd met ruimte voor een knipoog. Renze Klamer is te boeken als dagvoorzitter, presentator en panellid bij het Sprekershuys.

...Renze Klamer

Over Renze Klamer

Renze durft risico’s te nemen, deinst niet weg voor lastige onderwerpen en creëert ruimte voor zowel de spreker als het publiek. Entertainment met inhoud? Daar houdt hij van. Dit is te zien in zijn werk op tv, maar ook in zijn prestaties als dagvoorzitter, presentator en panellid bij het Sprekershuys.


Carrière

Klamer werd geboren in Rotterdam en deed een economische HBO-opleiding in Breda. Na een stage begint hij bij de EO als marketeer, maar na een interne screening blijkt onmiddellijk zijn talent als presentator voor radio en televisie. Hij presenteerde de late night show ‘Laat op Vrijdag’ en het dagelijkse programma EenVandaag op NPO Radio 1. Tegenwoordig is hij bekend van zijn eigen late night show RENZE op RTL 4. Zijn sterke communicatievaardigheden neemt hij mee in zijn lezingen. Hij stelt sprekers op hun gemak, stelt kritische vragen en doet dit met een vleugje humor.


Boek Renze Klamer bij het Sprekershuys!

Renze Klamer is te boeken als dagvoorzitter, presentator en panellid. Hij is een presentator, journalist en programmamaker. Hij is gespecialiseerd in een breed aantal thema's, zoals ondernemerschap, mens en maatschappij, communicatie en media, technologie, economie en financiën. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden en de profielfoto van Renze is gemaakt door Pim Hendriksen.


Dagvoorzitter en presentator Renze Klamer boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Nieuwe economie, Media, Marketing

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Renze Klamer als dagvoorzitter

Renze Klamer stelt vragen die voor diepgang zorgen. Hij neemt het publiek mee en geeft de spreker de ruimte om te inspireren, vertellen en informeren. Dit doet hij op het gebied van ondernemerschap, mens en maatschappij, communicatie en media, technologie, economie en financiën. Ongeacht het onderwerp, weet Renze een indruk op het publiek achter te laten.

...
Ik wil Renze enorm bedanken voor de fantastische presentatie tijdens ons grote persmoment voor 40-45. Ook de voorbereidingen zijn heel fijn verlopen en gaven ons veel vertrouwen. Het was voor ons namelijk een ontzettend belangrijk moment. Het had niet beter kunnen gaan. Ik heb dan ook heel veel complimenten gekregen over de wijze waarop het is verlopen.
Maike Winkels, Studio 100

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.