Vakgebied

Thema's

In te huren als

Talen

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Renze Klamer is presentator van De Vooravond, de dagelijkse talkshow op de vroege avond van BNNVARA.


In het programma ontvangt hij samen met co-host Fidan Ekiz actuele gasten uit de politiek, sport, muziek, cultuur en entertainment en voeren ze het gesprek van de dag.


Klamer werd geboren in Rotterdam en studeerde HBO Vrijetijdsmanagement in Breda. Via een stage komt hij terecht bij de EO, waar hij aanvankelijk gaat werken op de Marketing & Communicatie- afdeling. Na een screening blijkt onmiddellijk zijn talent als presentator, zowel op radio als televisie (Dit is de Nacht – NPO1, Langs de Lijn en Omstreken – Radio 1, Makkelijk Praten Achteraf – online, Op Weg naar de Passion – NPO1).


In 2018 stapt hij over naar BNNVARA waar hij begint als presentator van Na het Nieuws op NPO Start. Al gauw volgen programma’s als Op Weg naar het Lagerhuis en De Belbus van Kassa. In 2020 wordt hij de vaste presentator van het radioprogramma De Nieuws BV en mag hij zijn eigen format Laat op Vrijdag maken voor NPO 1. Ook wint hij de schaatsshow De IJzersterkste.


Renze is te boeken als dagvoorzitter en presentator voor culturele en maatschappelijke evenementen.


Dagvoorzitter en presentator Renze Klam boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer