Onderwijs

Werkzaam zijn in het onderwijs is een voorrecht. Het vergt motivatie, doorzettingsvermogen en een passie om educatie toegankelijker te maken. In het onderwijs is er telkens een zoektocht naar nieuwe manieren om te verbinden met de klas, om de nieuwe generatie klaar te stomen voor de toekomst. En daar helpen we je graag bij. Je vindt bij het Sprekershuys de lezing die goed aansluit op jouw boodschap over educatie.

Themapagina Onderwijs

Van een inspirerende lezing naar impact in het onderwijs

Hoe kunnen we ons onderwijssysteem verbeteren? Welke kansen liggen er om meer positieve impact te maken in de klas? Het Sprekershuys verbindt je graag aan sprekers die experts zijn op het gebied van educatie, en jou laten zien waar de kansen liggen binnen het onderwijs.

Want kennis is macht, en dat kunnen we samen inzetten voor een mooiere samenleving. De lezingen van onze sprekers laten je zien hoe jong en oud een verschil kunnen maken binnen het onderwijs. Boek bij het Sprekershuys voor een lezing met impact.

Inspiratie
Studio met groene lichten en de tekst 'enegeriek lesgeven' met mensen zittend aan tafel

Case: Leraren maken het verschil!

Een online event met inspirerende sessies van onze huysgenoten om docenten vol energie en passie weer aan de slag te laten gaan!

...Meer