Vakgebied

Leiderschap
Ondernemerschap
Sport&Motivatie
Creativiteit&Inspiratie
Lifestyle&Health
Teambuilding
Persoonlijk ontwikkeling
Onderwijs
Bestuur, Beleid en Politiek

Thema's

Leiderschap
Diversiteit & Inclusie
Mens & Maatschappij
Onderwijs
Sport & Motivatie
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Teambuilding
Creativiteit & Inspiratie
Persoonlijke ontwikkeling

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Ben je klaar voor een flinke stoot motivatie? Houda Loukili (1989) is een sportieve powervrouw met een krachtig verhaal. Als rolmodel zet ze haar haar talenten in om mensen – vooral jongeren – het beste uit zichzelf te laten halen. De voormalig nationaal kickbokskampioen is een veelgevraagd spreker en staat garant voor een inspirerende sessie.

Als tiener schopte Houda het tot Nederlands kickbokskampioen, maar toen sloeg het noodlot toe: een auto-ongeluk maakte een einde aan haar kickbokscarrière. Een zware domper voor deze ambitieuze vechter. Ze ging een pittig gevecht tegemoet, dit keer met zichzelf. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, besloot ze het roer om te gooien. Ze stortte zich volledig op haar andere passie: werken in de sport. Zodat ze anderen kan inspireren en motiveren.

Haar topsportmentaliteit heeft haar heel ver gebracht – niet alleen binnen, maar juist ook buiten de ring. Deze skills en kennis zet ze nu in. Dit om anderen te laten zien dat ze meer kunnen dan ze denken en dat ze ertoe doen. Dat doet ze in alle hoeken van de samenleving: van ondernemers, beleidsmakers tot aan jongerenwerkers.

Als ervaren spreker heeft ze een succesformule ontwikkeld om haar publiek letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen. Omgaan met tegenslagen is in haar sessies een veelvoorkomend thema, zeker in deze coronatijd een heel belangrijk onderwerp. Ook diversiteit en inclusie komt aan bod. Daarnaast spreekt Houda over motivatie en zelfsturing: hoe houd je jezelf en je medewerkers gemotiveerd en hoe bepaal je gezamenlijk de koers?

Haar energieke verhaal gaat niet alleen in het hoofd van het publiek zitten, maar stroomt via het hart door naar de rest van het lichaam. Zo zorgt ze voor een beleving waar mensen nog lang over zullen napraten.Boek Houda Loukili bij het Sprekershuys!

Houda Loukili is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van leiderschap, diversiteit & inclusie, mens & maatschappij en onderwijs. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.Spreker Houda Loukili boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Lach en de wereld lacht terug
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer