1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Houda Loukili

Houda Loukili is voormalig Nederlands kampioen kickboksen, consultant en spreker. Zij ontwikkelt motivatieprogramma's en spreekt voor ondernemers, beleidsmakers, mensen werkzaam bij jongerenorganisaties en/of werkzaam in het onderwijs. De sportieve powervrouw spreekt over omgaan met tegenslagen, diversiteit en inclusie, motivatie en zelfsturing. Als rolmodel zet ze haar talenten in om mensen – vooral jongeren – het beste uit zichzelf te laten halen. Houda Loukili is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Houda Loukili

Over Houda Loukili

Ben je klaar voor een flinke stoot motivatie? Houda Loukili (1989) is een sportieve powervrouw met een krachtig verhaal. De voormalig nationaal kickbokskampioen is een veelgevraagd spreker en expert op het gebied van sport, motivatie, bewegen en mindset en staat garant voor een inspirerende en energieke sessie.


Kickbokskampioen

Als tiener schopte Houda het tot Nederlands kickbokskampioen, maar toen sloeg het noodlot toe: een auto-ongeluk maakte een einde aan haar kickbokscarrière. Een zware domper voor deze ambitieuze vechter. Ze ging een pittig gevecht tegemoet, dit keer met zichzelf. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, besloot ze het roer om te gooien. Ze stortte zich volledig op haar andere passie: werken in de sport. Zodat ze anderen kan inspireren en motiveren.


Topsportmentaliteit

Haar topsportmentaliteit heeft haar heel ver gebracht – niet alleen binnen, maar juist ook buiten de ring. Deze skills en kennis zet ze nu in. Dit om anderen te laten zien dat ze meer kunnen dan ze denken en dat ze ertoe doen. Dat doet ze in alle hoeken van de samenleving: van ondernemers, beleidsmakers tot aan jongerenwerkers.


Houda als spreker

Als ervaren spreker heeft ze een succesformule ontwikkeld om haar publiek letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen. Omgaan met tegenslagen is in haar sessies een veelvoorkomend thema. Ook diversiteit en inclusie komt aan bod. Daarnaast spreekt Houda over motivatie en zelfsturing: hoe houd je jezelf en je medewerkers gemotiveerd en hoe bepaal je gezamenlijk de koers?


Haar energieke verhaal gaat niet alleen in het hoofd van het publiek zitten, maar stroomt via het hart door naar de rest van het lichaam. Zo zorgt ze voor een positieve beleving waar mensen nog lang over zullen napraten.

Boek Houda Loukili bij het Sprekershuys!

Houda Loukili is te boeken als spreker en dagvoorzitter en is expert op het gebied van sport, bewegen, mindset en motivatie. Behoefte aan een energieke toevoeging aan je event? Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en dagvoorzitter Houda Loukili boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Sessies

Houda Loukili Workshop: Samenwerken met jongeren

Om de aandacht van jongeren vast te houden, moet je dichtbij hun belevingswereld blijven. Houda weet uit haar jarenlange ervaring in het lesgeven aan kinderen en jongeren, hoe je het beste met hen kunt samenwerken. Ze daagt het publiek uit om naar een oplossing te kijken vanuit verschillende perspectieven en de taal die jongeren spreken te leren begrijpen. Ze spreekt over pijnpunten die de jongeren herkennen en ervaren. Tot slot geeft ze de jongeren en/of de bedrijven belangrijke lessen mee over werken aan je persoonlijke ontwikkeling, durven dromen en doorzettingsvermogen tonen.

Houda Loukili Workshop: Diversiteit en inclusie in beleid en op de werkvloer

Houda adviseert bedrijven over diversiteit en inclusie. Door haar positiviteit kan ze verschillende thema’s op een toegankelijke manier bespreken. Houda is trainer en initiator voor diverse maatschappelijke sportprojecten. Wat is eigenlijk diversiteit en inclusie? Ze gaat graag met je in gesprek en bespreekt handvatten die je direct kunt toepassen.

Workshop Weerbaarheid met Houda Loukili

We leven in een maatschappij die veel van ons vraagt. Tijdens deze workshop leert sportvrouw en weerbaarheidsexpert Houda Loukili je meer over emoties reguleren, stevig staan en grenzen aangeven. Naast verbale technieken gaan we ook in op mimiek en houding, zodat je weerbaarheid vergroot. De deelnemers krijgen een hoge mate van zelfvertrouwen en zijn beter in staat om helder en rustig te blijven tijdens stressvolle situaties en leren krachtig en respectvol te communiceren.

Houda Loukili als dagvoorzitter

Houda Loukili weet als dagvoorzitter precies hoe ze een echte connectie maakt met haar publiek. Ze weet als geen ander hoe ze de juiste sfeer kan creëren en het publiek kan betrekken bij het programma. Houda brengt haar energieke persoonlijkheid naar het podium en zorgt ervoor dat het evenement vlot en professioneel verloopt. Ze weet diverse thema's op een inspirerende manier aan te snijden, waaronder omgaan met tegenslagen, diversiteit en inclusie, motivatie en zelfsturing. Haar sprankelende persoonlijkheid en betrokkenheid zorgen ervoor dat ze de aandacht van het publiek moeiteloos vasthoudt en hen inspireert om actief deel te nemen aan het evenement. Met Houda als presentator kunnen zakelijke events rekenen op een vakkundige en charismatische leiding, waarbij haar enthousiasme de rode draad vormt en deelnemers nog lang napraten over de positieve ervaring die ze hebben gehad.

Houda Loukili Lezing: Zelfsturing en motivatie

Als geen ander weet Houda jouw publiek letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. De oud-kickbokser weet door de gouden combinatie van kennis, ervaring in de sportwereld en storytelling ervoor te zorgen dat haar boodschap daadwerkelijk aankomt, op een krachtige en motiverende manier. Jong of oud, ze weet precies hoe ze jouw publiek meeneemt in haar inspirerende verhaal en geeft gaandeweg waardevolle lessen over motivatie en doelen stellen. Zo motiveert ze je om over te gaan tot actie, verandering en groei en je meer in te zetten voor je eigen doelen. Ben je klaar voor een flinke stoot motivatie? Over dit thema kan Houda ook een workshop geven. Je gaat dan intensief en specifiek aan de slag met jouw doelen.

Houda Loukili Lezing: Omgaan met tegenslagen

Als er iets is wat Houda's lezingen kenmerkt, is het dat werknemers er nog lang over napraten. In deze lezing deelt ze haar persoonlijke verhaal, over vallen en opstaan. Over hoe een positieve mindset essentieel is om je te ontwikkelen, want elke stap is er één. Aan de hand van inspirerende anekdotes, die uit haar leven zijn gegrepen, over doorzettingsvermogen en het ontdekken van je eigen kracht, kun je niet anders dan geïnspireerd raken. En nog beter, vertrouwen in je eigen kracht. Houda geeft je handvatten hoe je zelf kunt omgaan met je tegenslagen. Ben je klaar voor een powervrouw met een krachtig verhaal? De lezingen kunnen worden afgestemd op de wensen van de klant.

Houda Loukili Boksclinic

In deze boksclinic van voormalig Nederlands kampioen kickboksen, Houda Loukili leer je vanuit je hoofd terug te gaan naar je lichaam. Het is een workshop op maat, waarin gekeken wordt naar de behoeften van jouw doelgroep. Boksen is een sport waarin je elkaar nodig hebt. Door de clinic leert je team beter met levensechte situaties omgaan, zoals grenzen aangeven, samenwerken, geven en nemen, doelen stellen, doorzetten en respect hebben voor elkaar. Maar ook helder en gefocust zijn, juist op je meest kwetsbare momenten. Deze workshop maakt veel bij mensen los en Houda weet precies hoe ze jouw team stuurt in deze bijzondere ervaring.

Lach en de wereld lacht terug
...
“Houda is a positively remarkable figure in the sports world, which is mainly dominated by men, with her personal experiences as a top athlete and as a woman. She passionately shares more about that with you. Houda wouldn't be Houda if she didn't get you moving during her motivational talk; not only physically, but also mentally. For example, during attending a motivational talk, I also learned some basic boxing techniques while being mentally inspired by her story. Houda knows how to subtly integrate this combination into her story, thus also managing to connect with the audience.”
Shayleen at Stichting Ready
...
“Houda gaf een presentatie tijdens het jaarlijkse festijn voor vrijwilligers van VENZO in Amsterdam Zuidoost.Al gelijk bij binnenkomst kon je voelen dat ze een ontzettend positive vibe met zich meebracht.De zaal kwam in beweging en deed enthousiast mee, ook voor de oudere en mindervalide gasten had zij passende uitdagingen bedacht die heel goed werden ontvangen. Houda inspireerde de zaal met haar persoonlijke verhaal en doorzettingsvermogen. Een krachtige vrouw die zich inzet voor haar medemens.Niet alleen de gasten maar ook de studenten die deze avond meehielpen met de organisatie waren enthousiast en hadden zoiets van wat Houda allemaal gedaan en bereikt heeft inspireert mij ook echt te vechten voor de doelen in mijn leven.Ontzettend bedankt voor het delen van jouw verhaal en alles wat je doet om andere te empowered.Ik ben fan van je:red_heart:”
Lieke Koningen projectleider MBO College Amsterdam Zuidoost ROCvA
...
“Loved it, loved Houda, love her whole ethic that there’s nothing you can’t do – so refreshing! I spent quite a lot of time wondering if the fact that she was a Muslim woman worked in her favor or was an obstacle. I decided in the end that she made it irrelevant and made everything work for her by sheer weight of personality. I’m sure it really wasn’t as simplistic as that but she exudes positivity, and doesn’t accept barriers as barriers.”
Audience Female Coaching Network (internationaal en online)
...
“We invited Houda as a quest speaker for our European Sports Leadership & Coaching Network to speak about her experience, challenges and motivation. It was truly inspiring hearing her speak. Houda has a true talent to engage with the audience and to share het positive energy with others.
Anna Patsios
...
“Houda gave a presentation during the annual festival for volunteers of VENZO in Amsterdam Southeast. As soon as she entered, you could feel that she brought an incredibly positive vibe with her. The audience became lively and participated enthusiastically. She had designed suitable challenges for the elderly and disabled guests, which were very well received. Houda inspired the audience with her personal story and perseverance. She is a powerful woman who is committed to helping others. Not only the guests but also the students who helped with the organization that evening were enthusiastic and felt inspired by Houda's achievements and determination. They also felt motivated to fight for their own goals in life. Thank you so much for sharing your story and everything you do to empower others. I am a fan of yours!”
Lieke Koningen, project leader MBO College Amsterdam Southeast ROCvA
...
“Houda is met haar persoonlijke ervaringen als topsporter en als vrouw een positief markante verschijning in de sportwereld, die voornamelijk door mannen wordt gedomineerd. Met passie vertelt ze je daar meer over. Houda zou Houda niet zijn als ze jou tijdens haar motivational talk niet in beweging brengt; niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Zo heb ik tijdens het bijwonen van een motivational talk ook een aantal basistechnieken van het boksen geleerd, terwijl ik mentaal geïnspireerd raakte door haar verhaal. Die combinatie weet Houda op subtiele wijze te integreren in haar verhaal, waarmee zij tevens de connectie wist te leggen met het publiek.”
Stichting Ready- Shayleen
...
“Loved it, loved Houda, love her whole ethic that there’s nothing you can’t do – so refreshing! I spent quite a lot of time wondering if the fact that she was a Muslim woman worked in her favor or was an obstacle. I decided in the end that she made it irrelevant and made everything work for her by sheer weight of personality. I’m sure it really wasn’t as simplistic as that but she exudes positivity, and doesn’t accept barriers as barriers.”
Audience Female Coaching Network
...
“We invited Houda as a guest speaker for our European Sports Leadership & Coaching Network to speak about her experience, challenges and motivation. It was truly inspiring hearing her speak. Houda has a true talent to engage with the audience and to share her positive energy with others.”
Anna Patsios

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.