Vakgebied

Psychologie
Brein
Neuropsychologie
Geheugen
Dementie

Thema's

Wetenschap
Lifestyle & Health
Communicatie & Media
Webinar
Impact van corona

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Erik Scherder is te boeken als spreker bij het Sprekershuys. Hij spreekt over de onderwerpen neuropsychologie, psychologie, wetenschap en dementie. Erik is ook te boeken voor een webinar. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Erik Scherder

Spreker en professor Erik Scherder is de hoogleraar die iedere student wenst te hebben. Hij is een Nederlandse neuropsycholoog die verbonden is aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Vol met passie en enthousiasme weet Erik de aandacht van zijn studenten vast te houden en als het moet gaat hij zelfs bovenop de tafel staan, zoals hij eens deed in DWDD.

De colleges van professor Erik Scherder worden wel omschreven als ‘colleges met een lach en een traan’. Inhoudelijk tot in de details voorbereid, met ruimte voor vragen én een ‘puntje van de stoel garantie’. Professor Scherder is als hoogleraar Klinische Neuropsychologie verbonden aan de Vrije Universiteit. Hij won meerdere keren de VU Onderwijsprijs.

Spreker Erik Scherder

Het boeken van spreker Erik Scherder blijkt een succes, want hij blijkt in staat zelfs de meest gevarieerde doelgroepen te fascineren met zijn lezingen. Als spreker houdt hij de aanwezigen constant op het puntje van hun stoel.

De jury schreef onder andere: “Erik is een van de weinige docenten waarbij studenten zo goed als alle colleges hebben gevolgd. Hoe leuk de vorige avond ook was, hoe laat het ook is geworden, de colleges van Scherder sla je niet over.” Daarnaast is Erik ook verbonden aan de RUG (Rijks Universiteit Groningen) als hoogleraar Bewegingswetenschappen. Ook daar zijn hem diverse malen onderwijsprijzen toegekend.

Lees meer
Erik Scherder inhuren als spreker bij het Sprekershuys
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer