Vakgebied

Wetenschap
Brein
Neuropsychologie
Neurowetenschap (Social Neuroscience)
Neuromarketing

Thema's

Mens & Maatschappij
Wetenschap
Webinar

In te huren als

Spreker

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 3.150

Biografie

Biografie

Victor Lamme is vermaard hersenonderzoeker met publicaties in wetenschappelijke tijdschriften als Nature en Science. Maar met evenveel plezier schreef hij de populaire bestsellers De Vrije Wil Bestaat Niet en Waarom?, waarin hij laat zien hoe hersenonderzoek een heel nieuw licht werpt op wie we werkelijk zijn. Ook is hij hoogleraar en hersenonderzoeker bij de afdeling Psychologie van de Universiteit van Amsterdam.

Hij weet als geen ander zijn kennis over het brein te vertalen naar de praktijk en is daarom een veelgevraagd gast op podia, in kranten en op radio en TV. Zijn lezingen zitten tjokvol verrassende inzichten voor marketeers, managers, bedrijven, overheid, en ieder ander die menselijk gedrag effectief wil beïnvloeden.

Victor Lamme spreekt graag voor algemeen publiek, voor een bedrijf of op een professioneel congres. Lezingen zijn altijd een interactief multi-media gebeuren, met veel plaatjes, films of experimentjes waaraan het publiek zelf kan meedoen. Verwacht een onverwachte of zelfs provocerende stellingname die altijd met argumenten wordt ondersteund, maar toch veel voer voor discussie oplevert.

Victor is te boeken als spreker en geeft lezingen over onder andere de onderwerpen wetenschap, neuromarketing, gezondheid en levensstijl. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer