1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Job van den Berg

De ontwikkelingen rondom digitalisering, data en AI gaan razendsnel. Wie toekomstbestendige bedrijven wil bouwen, zal moeten innoveren. Technologie-kenner en data-expert Job van den Berg neemt je in zijn inspirerende keynotes en praktische workshops mee in de mogelijkheden. Toegankelijk, praktisch, met veel energie én met gevoel voor urgentie. Vanuit zijn jarenlange ervaring als spreker, trainer en data-kenner voor grote organisaties als DPG Media, Bluefield en Kantar, weet hij iedereen te boeien met zijn talloze voorbeelden hoe je data en AI voor je laat werken. Als partner en mede-eigenaar van ai.nl neemt hij jouw publiek mee om de urgentie te voelen en het laaghangende fruit te plukken. Job van den Berg is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Job van den Berg

Over Job van den Berg

Job van den Berg is een van de weinige experts in dit domein die in staat is om ook niet-dataspecialisten de waarde van data en AI te laten inzien en op die manier echt een transformatie binnen bedrijven teweeg te brengen. Job heeft jaren ervaring in Chief Data Officer-rollen bij onder andere Kantar, Sanoma, DPG Media en Blue Field Agency waarin hij data specialisten teams aanstuurde. Sinds 2023 is hij samen met Remy Gieling partner bij en mede-eigenaar van ai.nl.


Kunstmatige Intelligentie in 60 minuten

Hij is co-auteur van het recent verschenen boek “Kunstmatige Intelligentie in 60 minuten” dat wordt uitgegeven door Haystack. Als partner en mede-eigenaar van ai.nl neemt hij jouw publiek mee om de urgentie te voelen en het laaghangende fruit te plukken. 


Op zijn website deelt Job wekelijks tips en tricks om succesvol data en AI in de praktijk te brengen en geeft een inkijkje in zijn brede ervaring.


Kansen van data en AI

Door zijn brede ervaring is hij in staat om zowel de business-, data- als organisatorische kant te belichten. Dit doet hij ook onder andere in column- en podcast-formats die hij heeft ontwikkeld en gehost vanuit DPG Media, De Ondernemer, VIA Nederland en DDMA. Naast het geven van keynotes schrijft Job maandelijks over de kansen van data en AI en heeft hij een Data Column bij De Ondernemer Live. Job heeft met zijn teams verschillende data-awards gewonnen zoals in 2020 2 AMMA’s.


Boek Job van den Berg bij het Sprekershuys!

Job van den Berg is te boeken als spreker en is expert op het gebied data, AI en digitalisering. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en dagvoorzitter Job van den Berg boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Big Data, Technologie, ChatGPT, Data, Digitalisering, Artificial Intelligence

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Alles wat je moet weten over data science en AI in 1 uur

Er wordt veel over AI en Machine Learning gesproken maar wat is het precies, hoe werkt het precies en wat levert het op? In deze sessie word je meegenomen in de wondere wereld van data science en AI met nadruk op de praktijktoepassingen. Stapje voor stapje neem ik het publiek mee hoe AI modellen in een zelfrijdende auto of het algoritme van Netflix precies werkt en hoe data hierin worden gebruikt. Ook deel ik hoe een data science team doorgaans werkt en welke kansen het op kan leveren als ze samen werken met business teams.


Enthousiast, inspirerend, authentiek en laagdrempelig – zonder buzz-woorden maak ik de kansen concreet zodat iedereen het begrijpt.

Met deze 6 stappen heb je je data investering in no time terug verdiend

Er wordt veel gesproken over de kansen van data en AI maar in de praktijk is het best lastig om er waarde uit te halen. Veel bedrijven struggelen er mee. En dat is zonde. Want bij een goede toepassing en implementatie levert het in no-time geld op. Op basis van jarenlange ervaringen bij bedrijven deelt Job 6 stappen om rendement uit data te halen en er voor te zorgen dat de gehele organisatie van data gaat profiteren. Job deelt praktijkinzichten en voorbeelden zodat je na de keynote weet aan welke knoppen je moet draaien om het rendement op data sneller terug te verdienen met support van de organisatie.


Enthousiast, inspirerend, authentiek en laagdrempelig – zonder buzz-woorden maakt Job de kansen concreet zodat iedereen het begrijpt.

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.