1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & panellid

Edwin van Andel

Edwin van Andel is op jonge leeftijd begonnen met hacken en heeft inmiddels veel ervaring op het gebied van (ethical) Hacking, Cyber Security, IOT Awarenes & Social Engineering. Zijn droom om de briljante geesten van alle hackers die hij kent samen te zetten in 1 ruimte en alles te hacken wat er maar binnengebracht wordt, is iets waar hij steeds dichterbij komt. Edwin is een inspirerende keynote spreker. Edwin van Andel is te boeken als spreker en panellid bij het Sprekershuys.

...Edwin van Andel

Over Edwin van Andel

Is jouw bedrijf wel zo (digitaal) veilig als je denkt? Spreker Edwin van Andel is expert op het gebied van cybersecurity en kan je als ervaren hacker de ins en outs vertellen over hacking, IOT Awareness en Social Engineering. Hij geeft je op humoristische wijze een kijkje in de denkwijze van een hacker zodat jouw bedrijf de nodige stappen kan zetten om digitaal veilig te blijven.


Achtergrond

Edwin van Andel, uit het goede wijnjaar 1970, drukte al op knoppen vanuit de wieg. In zijn jeugdjaren was geen apparaat veilig voor hem, en zijn pubertijd werd door het ontdekken van computers, modems en de hack-tic door zijn naasten omschreven als een “zeer desastreuze periode”. Na het, zoals zijn advocaat aangeeft, “Onderzoeken van mogelijk aanwezige informatie op open systemen” kwam hij uiteindelijk in dienst bij een grote IT distributeur. Daar groeide hij al snel uit tot senior consultant met een risico tag, en werd hij uit veiligheidsoverwegingen voornamelijk op langdurige buitenlandse projecten gezet. In 2003 startte hij samen met een collega het bedrijf Yafsec, met als doel het ondersteunen van bedrijven en dealers in de IT en security wirwar. Sinds 2016 werkt hij voor Insite Security en Zerocopter, waar hij onder meer verantwoordelijk is voor het verder uitbouwen van het “continuous security” platform. In 2017 werd hij CEO van Zerocopter. Hij werd in 2013 verkozen tot winnaar van de Lightning talks op Brucon en werd organisator van het alternatieve NCSC-congres “omdat er geen hackers uitgenodigd werden”.


Missie

Edwin van Andel begon met hacken op zijn 13e. Hoewel hij nu CEO is van hackersbedrijf Zerocopter, is zijn band met de hacker community nog steeds de belangrijkste drijfveer in zijn leven. Zijn droom om de briljante geesten van alle hackers die hij kent samen te zetten in 1 ruimte en alles te hacken wat er maar binnengebracht wordt, is iets waar hij steeds dichterbij komt. Daarnaast is hij samen de ‘Guild of de Grumpy Old Hackers’ actief in het begeleiden en op het goede pad leiden van jonge hackers om zo zijn uiteindelijke doel -een veilige samenleving door een veiliger internet- te creëren.


Lezingen

Als spreker laat hij het publiek (vanuit het perspectief van een hacker) op humoristische wijze kennis maken met de gevaren, deugden en de huidige stand van zaken in de security wereld. Zo kan hij bedrijven begeleiden in het waarborgen van hun digitale veiligheid, maar ook zijn kennis delen met anderen die werkzaam zijn in cyber security. Daarnaast deelt hij over ethical hacking om het publiek zo uit te nodigen hacking vanuit een ander perspectief te bekijken. Edwin is energiek, heeft humor en weet het publiek altijd te verrassen met nieuwe inzichten op het gebied van digitale veiligheid.


Boek Edwin van Andel bij het Sprekershuys!

Edwin van Andel is te boeken als spreker en panellid en is expert op het gebied van cybersecurity. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Edwin van Andel boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Sessies

Lezing Edwin van Andel

Een veel besproken onderwerp vandaag de dag is hacken. Edwin van Andel weet daar alles over. Op jonge leeftijd is Edwin begonnen en heeft inmiddels veel ervaring op het gebied van (ethical) Hacking, Cyper Security, IOT Awarenes & Social Engineering. Edwin is een inspirerende keynote spreker die de zaal weet mee te nemen in alle ins en outs van het hacken.

Als je maar lol hebt!

ITBN 2019 | EDWIN VAN ANDEL | BEING AN ETHICAL HACKER IN NETHERLANDS

'Wees een beetje lief voor de hackers' Edwin van Andel Zerocopter legt uit hoe hackers helpen!

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.