Lifestyle & Health

Hoe ga je om met stress? En wat is de beste manier om gezonder te leven? Onze sprekers geven jou tijdens hun lezingen de tools om je fit te voelen, een balans te vinden tussen werk en privé en een levensstijl te creëren die bij je past. Ben je klaar voor een leven vol energie? We helpen je graag aan een spreker die je de weg wijst.

Themapagina Lifestyle & Health

Een gezondere levensstijl: dé manier om het beste uit jezelf te halen

We kunnen gezondheid koppelen aan elk aspect van ons leven: van een balans vinden op werk tot aan lekker in je vel zitten. Door onze levensstijl aan te passen en meer te bewegen, leren we beter omgaan met stress, vervangen we piekeren met mindfulness en ervaren we rust door tijd te spenderen in de natuur. Een gezondere levensstijl betekent dat je je energiek voelt, beter presteert binnen je team, en het meeste uit je dag kunt halen.

Maar waar begin je? Je staat er niet alleen voor! Het Sprekershuys verbindt je graag aan een spreker die je laat zien hoe je een gezonde levensstijl creëert die bij jou of je team past. In de lezing sta jij centraal: jouw geluk, balans en energie. Want onze sprekers helpen je graag om het beste uit jezelf te halen. Ben jij er klaar voor?

Inspiratie
Rennende mannen in zonsondergang op het strand

Het lijkt zo simpel: Minder eten en meer bewegen!

Wist je dat bij 25% van de gesprekken bij de huisarts voeding en leefstijl ter sprake komt? Volgens onderzoek zijn medici en specifiek huisartsen de hoogste autoriteit als het gaat om advies over gezond leven en voeding. Afgelopen vrijdag was ik aanwezig bij het Arts en Voeding Congres, onder leiding van dagvoorzitter Kim Coppes.

...Meer