Sprekershuys logo

Vakgebied

Leiderschap
Ondernemen
Strategie
Verandermanagement
Wetenschap
Creativiteit&Inspiratie
Persoonlijk ontwikkeling
Duurzaam ondernemerschap & MVO
Innovatie & Trends
Technologie & ICT
Sales & Klantgerichtheid
Business & Management
Communicatie & Media
HRM

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Wetenschap
Ondernemerschap
Business & Management
Communicatie & Media
Strategie
Sales & Klantgerichtheid
Innovatie & Trends
Technologie en ICT
Creativiteit & Inspiratie
Verandermanagement
Persoonlijke ontwikkeling

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Beirem (1994) is half Nederlands, half Tunesisch. Tot zijn 19e stond karate centraal, met o.a. een 3e plaats op het wereldkampoenschap. Hij studeerde af in International Business Administration en begon met ondernemen op zijn 20e.

Tink Tank United

Om ervaring op te doen richtte hij solo in twee jaar drie kleine bedrijfjes op. Daarnaast startte hij Think Tank United, een community van gevarieerde unieke denkers die bijeenkomen om elkaars perspectief te verbreden. Psychologie was toen nog enkel een passie.

Neurofied

Door het lezen van boeken, verbinden van netwerk en starten van bedrijven werd snel helder dat mensen centraal staan. Dit leidde in 2018 tot de start van Neurofied, met als missie om leiderschap, HR, groei- en innovatieteams te versterken met neuro- en gedragspsychologie. Inmiddels werken zij met organisaties zoals KPN, Calvin Klein, KLM en Adidas.


Passie voor ondernemen

Beirem heeft een passie voor ondernemen, psychologie en technologie. Deze drie komen samen in Neurotechnologie en Brain-Computer Interfaces: het verbinden van brein en computer. Hij haalde NeuroTechX naar Nederland en host community events.

Consulting

Hij geeft regelmatig les bij universiteiten, spreekt bij congressen, traint teams bij bedrijven en begeleidt consulting projecten bij corporate klanten. Spreekonderwerpen zijn er meer dan genoeg en Beirem houdt van uitdaging, dus voel je vrij om alle ideeën voor te stellen.


Boek Beirem Ben Barrah bij het Sprekershuys!

Beirem Ben Barrahis te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van leiderschap, mens & maatschappij, wetenschap en ondernemerschap. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Beirem Ben Barrah boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Don't judge each day by the harvest you reap but by the seeds that you plant
Robert Louis Stevenson
Beirem Ben Barrah video
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer