1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Beirem Ben Barrah

Beirem Ben Barrah is founder & CEO van Neurofied waar hij met o.a. Philip Jordanov organisaties helpt veranderen met brein- en gedragsinzichten. Hij is gespecialiseerd in ondernemerschap, psychologie en technologie. Beirem is een energieke, inspirerende spreker die complexe ideeën begrijpelijk en praktisch maakt voor iedereen. Hij geeft les op Nyenrode en heeft teams en professionals getraind van o.a. Tesla en Calvin Klein. Zijn unieke pad leidde hem van wereldniveau karate-vechter tot ondernemer en corporate consultant. Beirem Ben Barrah is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Beirem Ben Barrah

Over Beirem Ben Barrah

Beirem (1994) is half Nederlands, half Tunesisch. Tot zijn 19e stond karate centraal, met o.a. een 3e plaats op het wereldkampioenschap. Hij studeerde af in International Business Administration, woonde een half jaar in Japan en begon met ondernemen op zijn 20e.


Think Tank United

Om ervaring op te doen richtte hij solo in twee jaar drie kleine bedrijfjes op. Daarnaast startte hij Think Tank United, een community van gevarieerde unieke denkers die bijeenkomen om elkaars perspectief te verbreden. Psychologie was toen nog enkel een passie.


Neurofied

Door het lezen van boeken, verbinden van netwerk en starten van bedrijven werd snel helder dat mensen centraal staan. Dit leidde in 2018 tot de start van Neurofied, met als missie om organisaties te helpen veranderen en zich te ontwikkellen met neuro- en gedragspsychologie. Inmiddels werken zij met organisaties zoals Bol.com, Johnson & Johnson, Calvin Klein en ABN AMRO.


Beirem als spreker

Hij geeft regelmatig les bij universiteiten, spreekt bij congressen, traint teams binnen bedrijven en begeleidt consulting projecten bij corporate klanten. Samen met cognitief neuropsycholoog en breinexpert Philip Jordanov geeft hij lezingen en workshops over besluitvorming, onderbewuste bias en gedragsverandering. Leer inzichten en tools uit de psychologie en neurowetenschap toepassen om effectievere besluiten te nemen en gedrag te veranderen als leider. Spreekonderwerpen zijn er meer dan genoeg en Beirem houdt van uitdaging, dus voel je vrij om alle ideeën voor te stellen.


Passie voor ondernemen

Beirem heeft een passie voor ondernemen, psychologie en technologie. Deze drie komen samen in Neurotechnologie en Brain-Computer Interfaces: het verbinden van brein en computer. Hij haalde NeuroTechX naar Nederland en host community events.

Boek Beirem Ben Barrah bij het Sprekershuys!

Beirem Ben Barrah is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van leiderschap, mens & maatschappij, wetenschap en ondernemerschap. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Beirem Ben Barrah boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Effectiever leren, Innovatie, Leiderschap, Wetenschap, Besluitvorming, Customer experience, HR, HRM, Strategie, Verandermanagement, Innovatie & Trends, Ondernemen, Gewoontevorming, Technologie en ICT, (Workplace) Motivation

In te huren als

 • Spreker
 • Interviewer
 • Panellid

Tariefindicatie

Sessies

De Toekomst van Leren

Hoe verandert het leren voor mensen en organisaties?


 • Het leerproces
 • Mindset & vaardigheden
 • Trends in leren
 • Implicaties voor organisaties
Neuroleiderschap

Leer inzichten en tools uit de psychologie en neurowetenschap toepassen om effectievere besluiten te nemen en gedrag te veranderen als leider.

Helder denken & Besluitvorming

Leer de nieuwste inzichten over onze onderbewuste denkpatronen (cognitive biases) en tactieken om betere keuzes te maken tijdens stress en onzekerheid.

Neurotech & BCI: verbinden van brein en computer

Wat maakt het verbinden van ons brein met een computer mogelijk? Van het typen met je gedachtes tot het behandelen van depressie. In deze sessie, leer jij wat de staat is van Neurotechnologie & Brain-Computer Interface (BCI).


 • Basis neurowetenschap
 • Uitleg van neurotech & BCI
 • Toepassingen in zorg & welzijn
 • Toepassingen in het bedrijfsleven
 • Toepassingen voor consumenten
Don't judge each day by the harvest you reap but by the seeds that you plant

Robert Louis Stevenson

...
Het ging heel goed zondag. Beirem wist de deelnemers goed mee te nemen in al zijn enthousiasme. Verder was hij prettig in de omgang en kwam hij heel relaxed over dus dat was heel fijn. Fijn dat hij ook de slides gedeeld heeft.
Annemarie van Heesen | specsavers

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.