Vakgebied

Chatbots
Internet of Things
Big Data
Techtrends 2030
Artificial Intelligence
5G Networks
Algorithmic organisation
Braincomputer interface
Computergenerated imagery
Conversational Technology
Cryptocurrencies
Deep Learning
Economy of Things
Ethics in technology
Quantum computing
Exponential technologies
Future of Work
GAN technology
Immersive Experiences
Machine Economy
Robotics
Speech recognition
Virtual Assistants
Autonomous Devices & Mobility

Thema's

Mens & Maatschappij
Business & Management
Communicatie & Media
Creativiteit & Inspiratie
Innovatie & Trends
Spreker technologie

In te huren als

Spreker
Panellid

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 3.000

Biografie

Biografie

Jarno Duursma is trendwatcher, futurist en TEDx spreker. Hij is auteur van vier boeken over digitale technologie, onder andere over kunstmatige intelligentie en Blockchain. Jarno schrijft momenteel aan zijn vijfde: "How to stay human in the era of artificial intelligence". Hij is alumnus van Singularity University in Silicon Valley, en hij maakt ook TechTrips naar China om daar de digitale wereld te verkennen. Jarno is eigenaar van Studio Overmorgen en was jarenlang organisator van TechEvent SMC050, wat hij destijds zelf heeft opgericht.

“Het tempo van technologische versnelling neemt toe. De wereld digitaliseert meer en meer. Verandering is de enige constante factor. Digitaal is het nieuwe normaal. De toekomst staat nadrukkelijk onder invloed van snelle technologische ontwikkelingen en exponentiële technologieën. Wat vandaag zeker is, is dat morgen niet meer. Bedrijven die een succesvolle digitale transformatie doormaken zijn de winnaars van morgen. Technologie wordt steeds goedkoper, makkelijker in gebruik, sneller, krachtiger en breder beschikbaar. Individuals become powerful.

De digitale wereld en de echte wereld vervlechten steeds meer, en we onderschatten nog steeds wat de impact gaat zijn van de digitalisering. We staan nog maar aan het begin en de impact gaat enorm zijn. Reden genoeg om de kansen en bedreigingen in kaart te brengen. De toekomst is allang niet meer wat hij geweest is. We moeten stoppen met kijken in de achteruitkijkspiegel en denken dat we zo de toekomst kunnen zien. Vooruitkijken en anticiperen: dat is superbelangrijk!”

Jarno is een veelgevraagd spreker met hoge beoordelingen. Op inspirerende, heldere en energieke wijze schetst hij het landschap van digitale trends. Hij neemt u mee in de steeds versnellende digitale wereld, kijkt met u naar de toekomst, benoemt de kansen en bedreigingen en inspireert tot nieuwe ideeën. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en heeft inmiddels duizenden mensen een verfrissende blik gegeven op de toekomst. Jarno is bevlogen en brengt een krachtige boodschap met overtuiging, zonder de realiteit en het menselijk aspect uit het oog te verliezen. Een verhaal dat toegespitst is op uw branche of sector.

Jarno is veelvuldig te zien in dagbladen en landelijke media zoals EenVandaag, BNR nieuwsradio, de Volkskrant en het Financieele Dagblad. Hij is niet alleen columnist bij MT.nl en auteur van 4 boeken, maar ook van vele artikelen en publicaties voor sites als Emerce, Bright en Frankwatching, het grootste communicatieblog van Nederland.

Lees meer
De toekomst is niet meer wat hij geweest is.
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer