Energietransitie

Ben jij een eventmanager en op zoek naar een boeiende spreker die je publiek kan informeren en inspireren rondom thema's als energietransitie, groene energie en circulaire economie? Bij ons vind je de experts die je nodig hebt.

Thema Energietransitie

Waarom kiezen voor onze experts?

Wat is energietransitie? De energietransitie is de overgang van het gebruik van fossiele energie naar energie uit hernieuwbare bronnen. Onze sprekers zijn ervaren experts met diepgaande kennis op het gebied van energietransitie. Ze begrijpen wat er speelt in de wereld van duurzame energie en kunnen je helpen om deze complexe materie toegankelijk te maken voor je publiek. Ze dagen je uit om verder te kijken dan de ontwikkelingen op korte termijn. 

Zoek je een spreker over duurzaamheid, met een expertise in energietransitie? Onze sprekers behandelen diverse onderwerpen, zoals de rol van technologie in de energietransitie, duurzame businessmodellen, innovatie, overheidsbeleid en de rol van stakeholders. Onze experts zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, uitdagingen en kansen binnen de energietransitie.

Inspiratie
Windmolens op water met blauwe lucht

Roy op het Veld: "Europa moet na de energiecrisis terug naar adagium Winston Churchill"

Mijn conclusie in 2008 was dat het Westen de controle aan het verliezen was over de achilleshiel van haar economie: de energievoorziening.

...Meer