De studio voor jouw online event

Met trots presenteren wij: Studio Werkspoor! Dé studio voor jouw online event, webinar, podcast en meer. De bijzondere uitzendlocatie bevindt zich in een van de studio’s in de Werkspoorkathedraal in Utrecht en is de perfecte plek voor diverse evenementen. De studio is zo opgezet en ingericht dat jij direct live kunt met je online event en je volledig kunt focussen op het delen van je verhaal.

Studio Werkspoor huiskamersetting
Studio Werkspoor met tafel in het midden en tv met gele en roze lichten
...

Ben je op zoek naar een locatie om jouw event digitaal te laten plaatsvinden?

Studio Werkspoor is een opnamestudio voor online (interactieve) events, webinars, podcasts, e-learning, digitale presentaties en videoproducties. De studio is zo ingericht en uitgerust met high-end materialen, dat de klant direct live kan met zijn verhaal. De studio heeft een modulaire set-up voor verschillende online formats, van een rondetafelgesprek en huiskamer-setting tot een presentatie met scherm of presentator met desk.

Studio Werkspoor - podcast
  • Met onze ervaring in het organiseren van online (interactieve) events bieden we ondersteuning bij het faciliteren van jouw event, webinar of podcast.
  • De techniek, aankleding en regie: wij regelen het voor je. De studio is zo ingericht dat jij direct live kunt met je event en je volledig kunt focussen op het delen van je verhaal.
  • Wij verzorgen de professionele uitstraling van je online event, videoproductie of webinar in jouw huisstijl. Het is ook mogelijk om een compilatievideo te laten maken.
  • Vanuit Studio Werkspoor hosten we meerdere online events in diverse settings. De studio heeft een modulaire set-up voor verschillende online formats.
  • De opnamestudio bevindt zich op een bijzondere locatie. De voormalige machinefabriek vormt het perfecte decor voor jouw online event.
  • Studio Werkspoor is centraal gelegen in Utrecht en heeft een ruime parkeerplaats waar je kosteloos kunt parkeren.