Vakgebied

Innovatie
Ondernemerschap
Management en innovatie
Startups
Business & Management

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Business & Management
Strategie
Creativiteit & Inspiratie
Economie & Financien
Innovatie & Trends
Technologie en ICT

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 1.950

Biografie

Biografie

Welke bedrijven en innovaties veranderen de wereld van morgen? En wat maakt deze bedrijven zo succesvol? Remy Gieling spreekt dagelijks met de belangrijkste changemakers van het moment en stelt hen in staat hun verhaal te delen met een breed publiek. Op het podium deelt hij als spreker, dagvoorzitter, interviewer en host hun succesfactoren én valkuilen.


De groeikansen van AI

Als oprichter van ai.nl spreekt Remy dagelijks met de aanjagers van verandering. Hij weet als geen ander wat de kansen en valkuilen van toekomstige technologieën zijn. Door deze helicopterview ziet hij innovaties van mijlenver aankomen en maakt hij ingewikkelde theorie voor iedereen begrijpelijk. Zijn boek Ontdek de groeikansen van AI werd in 2021 genomineerd tot Managementboek van het Jaar.


Journalist

Als journalist interviewt Remy de drijvende krachten achter startups, scaleups en incidentele f*ckups op camera en podia. Dankzij een aanstekelijke nieuwsgierigheid, brede kennis en pakkende vragen dringt hij snel door tot de kern van een verhaal en vat scherp en gevat de belangrijkste lessen samen.


Commentator, interviewer en podcast host

Remy is regelmatig commentator op radio (BNR) en tv (RTLZ), interviewt ondernemers voor online tv-zender 7DTV en is co-host van de Business Books Podcast waarvoor hij ten minste twee managementboeken per maand leest en topauteurs interviewde, waaronder Eric Ries, Dan Ariely, Robert Cialdini en vele anderen.


MT/Sprout

Remy Gieling is voormalig hoofdredacteur van de toonaangevende vakmedia MT (Management Team) en Sprout. Sprout richt zich op innovatieve, snelgroeiende startups en scaleups. MT brengt de beste inzichten over management en leiderschap voor toptalent in serieuze organisaties.


Boek Remy Gieling bij het Sprekershuys!

Remy Gieling is te boeken als spreker, dagvoorzitter en interviewer. Hij geeft lezingen over de onderwerpen leiderschap, innovatie & trends en business & management. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker, dagvoorzitter en interviewer Remy Gieling boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!


Lees meer
Change is the only constant- Heraclitus
SprekerRemy Ludo Gieling boeken bij het Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer