1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Remy Gieling

Remy Gieling is expert op het gebied van kunstmatige intelligentie, AI/ChatGPT, digitale innovatie, digitale veiligheid en ondernemen. Hij is oprichter van ai.nl en voormalig hoofdredacteur van de toonaangevende vakmedia MT/Sprout. Voor RTL Z presenteert hij het programma Cyber Sessies. Hij vertaalt de complexe digitale wereld naar groeikansen voor jouw bedrijf en stelt de changemakers van dit moment in staat om hun verhaal te delen. Ook weet hij dit begrijpelijk te maken, door te verbinden met het publiek en ze vol enthousiasme een kijkje te geven in de toekomst. Remy is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Remy Gieling

Over Remy Gieling

Welke bedrijven en innovaties veranderen de wereld van morgen? En wat maakt deze bedrijven zo succesvol? Remy Gieling maakt van digitale trends jouw volgende businesscase, en spreekt dagelijks met de changemakers van morgen. Hij stelt prikkelende vragen, is nieuwsgierig en weet digitale innovatie voor elke doelgroep aantrekkelijk te maken. Sinds 2023 is hij samen met Job van den Berg partner bij en mede-eigenaar van ai.nl.


Kunstmatige Intelligentie in 60 minuten

Hij is co-auteur van het recent verschenen boek “Kunstmatige Intelligentie in 60 minuten” dat wordt uitgegeven door Haystack. Als partner en mede-eigenaar van ai.nl neemt hij jouw publiek mee om de urgentie te voelen en het laaghangende fruit te plukken. 


De groeikansen van AI

Remy spreekt dagelijks met de aanjagers van verandering. Hij weet als geen ander wat de kansen en valkuilen van toekomstige technologieën zijn. Door deze helicopterview ziet hij innovaties van mijlenver aankomen en maakt hij ingewikkelde theorie voor iedereen begrijpelijk. Zijn boek Ontdek de groeikansen van AI werd in 2021 genomineerd tot Managementboek van het Jaar.


Carrière

Als journalist interviewt Remy de drijvende krachten achter startups, scale ups en incidentele f*ckups op camera en podia. Zijn rol als hoofdredacteur van de toonaangevende vakmedia MT (Management Team) en Sprout maakte hem een expert op het gebied van leiderschap en innovatie binnen organisaties. Dankzij een aanstekelijke nieuwsgierigheid, brede kennis en pakkende vragen dringt hij snel door tot de kern van een verhaal en vat scherp en gevat de belangrijkste lessen samen. Dit neemt hij ook mee in zijn werk als presentator voor het RTLZ programma Cyber Sessies. Daarin maakt hij digitale veiligheid bespreekbaar, en weet hij zijn publiek klaar te stomen voor de toekomst.


Boek Remy Gieling bij het Sprekershuys!

Remy Gieling is te boeken als spreker, dagvoorzitter en interviewer. Hij geeft lezingen over de onderwerpen kunstmatige intelligentie, ChatGPT, digitale innovatie, leiderschap, cybersecurity en ondernemen. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker, dagvoorzitter en interviewer Remy Gieling boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

...

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Thema's

Creativiteit & Inspiratie, Internationale sprekers, Business & Management, AI/ChatGPT, Leiderschap & Strategie, Ondernemerschap, Trendwatchers, Economie & Financiën, Technologie & Innovatie

Expertise

Innovation, Artificial Intelligence, Cyber security, Robotics, ChatGPT, Entrepreneurship, Startups, AI-ethiek, Machine Learning, Data Analyse

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€3500

Sessies

Remy Gieling Lezing

Remy geeft lezingen over verschillende de kansen en valkuilen van kunstmatige intelligentie, AI/ChatGPT, digitale innovatie, digitale veiligheid en ondernemen. Hij is oprichter van ai.nl en voormalig hoofdredacteur van de toonaangevende vakmedia MT/Sprout. Voor RTL Z presenteert hij het programma Cyber Sessies. Hij vertaalt de complexe digitale wereld naar groeikansen voor jouw bedrijf. Ook weet hij dit begrijpelijk te maken, door te verbinden met het publiek en ze vol enthousiasme een kijkje te geven in de toekomst.

...
Remy Gieling als dagvoorzitter

Een passende dagvoorzitter is een belangrijk ingrediënt voor een succesvol webinar of evenement. Remy zorgt voor de juiste toon, inhoud en tempo van uw bijeenkomst. Vanuit zijn jarenlange journalistiek ervaring en tomeloze nieuwsgierigheid weet hij met prikkelende vragen het beste uit sprekers naar boven te halen. Remy zorgt voor interactie en dialoog met uw publiek. Hij geeft ze een kijkje in de toekomst en helpt ze op weg naar de digitale wereld.

Remy spreekt dagelijks met vernieuwers en vakexperts. Remy weet daarom als geen ander wat de succesfactoren en valkuilen van bedrijfsvoering en ondernemerschap zijn en deelt deze dan ook graag op podia. Door deze helikopterview ziet hij opkomende markten en technologieën van mijlenver aankomen en prikt hij genadeloos door prietpraat en managementjargon heen. Dankzij een aanstekelijke nieuwsgierigheid, brede kennis en pakkende vragen dringt hij snel door tot de kern van een verhaal en vat scherp en gevat de belangrijkste lessen samen.

...
Change is the only constant- Heraclitus
...

Remy Gieling - Dagvoorzitter en spreker

...

Innovatie-angst - ondernemerscolumn #04

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.