1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Bart Snijders

Je kunt Bart Snijders kennen van BNR, Emerce, 7DTV, deondernemer.nl of omdat hij de snelstgroeiende, B-corp gecertificeerde growth marketing agency van Nederland runt. Hij maakt impactvolle merken succesvol en wil zo de wereld een stukje mooier achterlaten. Als jonge, maar ervaren ondernemer heeft hij een unieke kijk op bedrijfsgroei, marketing, sales en meer, zoals cultuur, high performing teams en wat niet kan ontbreken in zijn veld: AI. Een greep uit de reacties na keynotes van Bart: 'BRILJANT', 'Inhoudelijk de beste sessie van de dag' of 'ik heb sinds tijden niet zo’n leuk verhaal gehoord'. Bart Snijders is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Bart Snijders

Over Bart Snijders

Het begin

Op 17 jarige leeftijd meldde Bart zich voor het eerst bij de Kamer van Koophandel. Van lasser tot DJ, van MBO tot een master. Bart verkocht zijn eerste bedrijf, een webshop in de speciaalkoffie, op 27 jarige leeftijd terwijl hij (af)studeerde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Eenmaal afgestudeerd bracht hij tijd door in Silicon Valley, waar hij onder andere zijn kennis van Growth Marketing & Hacking opdeed.


Impact maken

In 2017 startte hij Sprints & Sneakers, waarmee hij in 2022 het snelstgroeiende bedrijf van West-Nederland werd volgens de FD Gazellen. Sprints & Sneakers is sinds 2021 B Corp gecertificeerd en met zijn podcast Redefine Growth zet hij luisteraars aan om bedrijven in te zetten als ‘force for good’. Positieve impact maken op mens en planeet, dat is wat Bart in zijn 100 jaren plan heeft staan.


Inspireren

Bart inspireert ondernemers & business leaders, maar ook studenten en kinderen met topics die te maken hebben met bedrijfsgroei van zowel B2B als B2C, AI in marketing en sales, high performing teams een het creëren van een winnende bedrijfscultuur.


Boek Bart Snijders bij het Sprekershuys!

Bart Snijders is te boeken als spreker, panellid, interviewer of gespreksleider en deelt in zijn lezingen zijn expertise op het gebied van AI & ChatGPT, Business & Management, Communicatie & Media, Creativiteit & Inspiratie, Duurzaamheid & Klimaat, Ondernemerschap, Organisatiecultuur, Persoonlijke ontwikkeling en Strategie. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Bart Snijders boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

AI, Ondernemers

In te huren als

 • Spreker
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Panellid

Tariefindicatie

€3000

Sessies

De technische revolutie is hier! AI voor persoonlijke- en bedrijfsgroei

De wereld verandert in vele opzichten snel en radicaal. AI speelt een centrale rol in de technologische disruptie die momenteel plaatsvindt. Welke kansen biedt AI? En zijn de risico's? Ben jij klaar voor de impact van AI?


Bart neemt je mee op reis en laat je zien hoe je AI vandaag de dag kan worden ingezet om jou en je organisatie superkrachten te geven. Je hebt een personal trainer, een juridisch adviseur en een zeilcoach, direct in je broekzak. Investeer jij 100 uur in dit specifieke vakgebied, dan behoor je tot de top 5% in het veld en loop je zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak iedereen voorbij. Google is al 8 jaar een AI first company, welke voordeel behalen ze daarmee en hoe kan jouw organisatie ook profiteren?


Bart deelt inspirerende cases, praktische tools, bijzondere inzichten en handige wist je datjes waar jij de volgende dag direct mee aan de slag wilt.

When was the last time you did something for the first time?

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.