Organisatiecultuur

Winnende organisaties bestaan uit leiders en professionals die succesvol kunnen (samen)werken. Daarvoor heb je een organisatiecultuur nodig waarin veranderingen slagen en medewerkers optimaal kunnen presteren en betrokken zijn. Zoek je een spreker die jou helpt een inspirerende organisatiecultuur te creëren? Wij denken graag met je mee!

Themapagina Organisatiecultuur

De dimensies van een toekomstgerichte organisatiecultuur

De cultuur binnen je organisatie is de verzameling van normen, waarden en het gedrag dat alle mensen in die organisatie aan elkaar verbindt. Wat zijn de ingrediënten van een succesvolle organisatie? En wat betekent dat voor de toekomst van jouw organisatie? Toekomstgerichte organisaties zijn niet alleen resultaatgericht, maar ook mensgericht, innovatief en wendbaar. Medewerkers centraal zetten is essentieel in het creëren van een organisatiecultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt. Dat betekent focus op werkgeluk, inclusie en het benutten van generatiediversiteit.

Zoek je een inspirerende spreker, organisatiefuturoloog of culturele antropoloog met een visie? Iemand die je kan leren hoe je een inspirerende organisatiecultuur neerzet? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste spreker of dagvoorzitter voor jouw event.

Inspiratie
Arjen Banach zittend op houten bankje buiten in blauw pak glimlachend met handen op benen

Hybride werken: waarom hoe we werken belangrijker is dan waar we werken

Organisatiefuturoloog Arjen Banach deelt zijn inzichten

...Meer