1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & komiek

Daan Boom

Daan is programmamaker, muzikant, komiek en bekend van onder andere Streetlab. Op het podium combineert hij zijn creativiteit met zijn aanstekelijke humor. Zo weet hij zijn publiek te entertainen maar ook inspirerend te vertellen over de kracht van social media, kunst & cultuur en het onderwijs. Als dagvoorzitter verbindt hij de zaal, houdt hij de scherpte erin en tilt hij jouw event naar het volgende niveau. Daan is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator en gespreksleider.

...Daan Boom

Over Daan Boom

Daan Boom is een multigetalenteerde creatieveling. Als dagvoorzitter gebruikt hij humor en creativiteit om het publiek te verbinden en voor de juiste sfeer te zorgen. Daan zorgt voor een publiek met een glimlach en een pakkend event met inhoud.


Van cabaretier tot programmamaker

Daan Boom ontdekte zijn creativiteit al op jonge leeftijd en is vanaf zijn dertiende programmamaker, muzikant en theatermaker. Zo won hij in 2008 samen met zijn vrienden Stijn van Vliet en Jasper Demollin de nationale Kunstbende met absurdistisch cabaret. Van 2010 tot 2013 toerde Daan met muzikaal cabaretier Hans Liberg. Hij speelde als side-kick in zijn show, schreef teksten en regisseerde hem.


Hij bracht zijn creatieve ideeën ook tot leven via social media en begon het YouTubekanaal Streetlab. Daarin voeren vier jeugdvrienden vanuit hun eigen fascinatie sociale experimenten uit. De KRO-NCRV besloot dit programma naar televisie te halen, waarna het te zien was op NPO3. Sindsdien maakt Daan verschillende programma’s voor de NPO zoals Kelderklasse, Betreden op Eigen Risico, Hotel Romantiek, Camping de Liefde en de FOMO Show.


In 2020 komen al zijn talenten samen in één theatershow waarin hij cabaret opvoert, rapt en keyboard speelt. Daarmee tourt hij door Nederland totdat de pandemie daar een abrupt een einde aan maakt. Hij laat zich hierdoor niet uit het veld slaan, gedurende de lockdown vrolijkte Daan Nederland op met zijn zolderkamerconcerten. In die tijd begon Daan ook met achterna van zijn droom: een succesvolle rapper worden. Op zijn eigen YouTube kanaal filmt hij de verwezenlijking van die droom en het lukt: als rapper The Dean heeft hij een uitverkochte tour in 2022.


Daan Boom als dagvoorzitter

Daan is een multigetalenteerde entertainer die de wereld vanuit een creatieve perspectief bekijkt. Dit neemt hij ook mee als dagvoorzitter. Zo weet hij het thema van jouw event om te zetten tot een boeiende sessie die het publiek inspireert. Hij houdt het luchtig, krijgt het publiek aan het lachen en maakt ruimte voor een uitnodigend gesprek. Op zoek naar een dagvoorzitter die de dag met humor aan elkaar praat? Dan is Daan Boom onmisbaar op jouw event.


Boek Daan Boom bij het Sprekershuys!

Dit veelzijdige multitalent is te boeken als dagvoorzitter. Hij stelt mensen op hun gemak en voelt goed aan wat een event nodig heeft, met een gezonde dosis humor. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Daan Boom boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Youtube, Theater, Televisie

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Daan als dagvoorzitter

Naast het vele televisie werk dat Daan doet is hij ook een graag gevraagde dagvoorzitter. Daan praat de dag op een losse manier met veel humor aan elkaar. Daarbij is Daan een jonge frisse persoonlijkheid die al snel iedereen goed op zijn of haar gemak weet te stellen.

Performer Daan Boom

Als performer krijgt Daan Boom het publiek aan het lachen, houdt het luchtig en hij houdt de scherpte erin. Daan kan veel uiteenlopende onderwerpen behandelen, waaronder muzikaliteit, het maken van televisie & theater en Social Media.

Met wilskracht en hard werken kun je een hoop bereiken.

KOKEN & KNOEIEN - Fried rice burger

GOUDHAANTJES #4 Tobi en Jeppe in tranen in Zuid Afrika

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.