1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & Olympisch kampioen schaatsen

Mark Tuitert

Mark Tuitert als spreker betekent een gepassioneerd verhaal over dromen en over sterker worden door tegenslagen. Over moed tonen, keuzes maken, succesvol samenwerken, verantwoordelijkheid nemen en persoonlijk leiderschap ontwikkelen. Mark deelt de lessen die hij tijdens zijn carrière als schaatser leerde en veel verder gingen dan zijn vak. De winnaar van Olympisch goud verbreedde zijn horizon, werd co-founder van First Energy Gum, produceert zijn eigen ‘Drive Podcast’ en is trainer bij de online sportschool Fitchannel. Geïnspireerd door de ‘stoïcijnen’ inspireert Mark op zijn beurt in zijn boek Drive: train je stoïcijnse mindset. Mark Tuitert is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Mark Tuitert

Over Mark Tuitert

Als er iemand weet dat er zonder strijd geen overwinning is, dan is het Mark Tuitert. De Olympisch kampioen schaatsen stond vijftien jaar aan de wereldtop, voor hij zicht richtte op het ondernemerschap. Hij deelt in zijn lezingen openhartig en vol energie inzichten die je helpen bij het waarmaken van je dromen. Lessen die hij haalde uit zijn schaatscarrière, het ondernemerschap en het trainen van een stoïcijnse mindset.


Spreker

Mark Tuitert vertelt over zijn ervaringen in de schaatssport gekoppeld aan thema’s als ‘de kunst van het pieken’ en ‘hoe haal je het beste uit jezelf’. Hij spreekt gepassioneerd over ‘dromen’ en ‘sterker worden door tegenslagen’. Ook spreekt hij motiverend over (het durven van) keuzes maken, succesvol samenwerken en eigen verantwoordelijkheid. Wil je met jouw team het volgende level bereiken? Mark gaat op een enthousiaste manier, op basis van zijn verhaal, met jouw team aan de slag door ze te motiveren aan de hand van teambuildingsoefeningen. Daarnaast geeft hij in deze leiderschapstraining ook een heldere uitleg over de principes van een gezonde leefstijl. Dat houdt in, bewegen en leren tegelijkertijd. Een gouden combinatie.


Stoïcijnse mindset

We hebben een mindset nodig die ons wapent tegen de hardheid en onvoorspelbaarheid van het leven. Die ons traint om rust en voldoening te vinden, terwijl we onze dromen achterna gaan. Geïnspireerd door deze denkwijze schreef Mark zijn eerste boek Drive: train je stoïcijnse mindset. De inzichten uit dit boek neemt hij mee in zijn presentaties, als concrete handvatten om tegenslagen om te zetten in kansen. Ook deelt hij die inzichten in zijn podcast Drive, waarin hij in gesprek gaat met gedreven atleten, ondernemers, artiesten en wetenschappers.


Ondernemer

Naast lezingen en mediaoptredens stort Mark zich al jaren met veel energie op zijn eigen bedrijf First Energy Gum: een kauwgom die cafeïne bevat om je meer energie te geven, zodat je meer uit je dag kunt halen. Als topsporter wilde hij een beter alternatief dan koffie of ongezonde energy drinks. Daarnaast is Mark trainer bij de online sportschool Fitchannel. Voor hem komt ondernemen neer op doen, ontdekken, constant worstelen en blijven verbeteren.


Boek Mark Tuitert bij het Sprekershuys!

Mark Tuitert is te boeken als spreker. Hij deelt in zijn presentaties verhalen over dromen waarmaken en over sterker worden door tegenslagen. Over moed tonen, keuzes maken, succesvol samenwerken, verantwoordelijkheid nemen en persoonlijk leiderschap ontwikkelen. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Mark Tuitert inhuren voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Sport&Motivatie, Onderwijs, Leiderschap, Persoonlijke ontwikkeling, Ondernemen, Teambuilding

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Lezing Mark Tuitert: DRIVE: Train je stoïcijnse mindset

Mark Tuitert vertelt over zijn ervaringen in de schaatssport gekoppeld aan thema’s als ‘de kunst van het pieken’ en ‘hoe haal je het beste uit jezelf’. Hij spreekt gepassioneerd over ‘dromen’ en ‘sterker worden door tegenslagen’. Ook spreekt hij motiverend over (het durven van) keuzes maken, succesvol samenwerken en eigen verantwoordelijkheid. ‘Zoek je eigen grenzen op, durf te falen en buig tegenslagen en onzekerheden om tot een drijvende kracht.’

Mark geeft ook presentaties in het Engels.

Mark Tuitert Leiderschapstraining/Workshop

Wil je met jouw team het volgende level bereiken? Mark gaat op een enthousiaste manier op basis van zijn verhaal met een team (tot 20 personen) aan de slag door teambuildingsoefeningen te doen met als doel mensen te motiveren. In deze leiderschapstraining geeft hij daarnaast ook een heldere uitleg over de principes van een gezonde leefstijl. Dat houdt in, bewegen en leren tegelijkertijd. Een gouden combinatie.

“Zoek je eigen grenzen op. Durf te falen en buig tegenslagen en onzekerheden om tot een drijvende kracht!”

Meest heftige ervaring ooit: F-16 vliegen.

Mark Tuitert: ‘In de moeilijkste momenten liggen de grootste lessen’

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.