WK & EK Voetbal

Wanneer het EK en WK voetbal voor de deur staan, zit Nederland weer op het puntje van haar stoel. Trouwe voetbalfans en Oranje-liefhebbers komen samen tijdens de grootste internationale sportevenementen binnen het voetbal. Advies nodig over het inhuren van een spreker binnen het thema EK of WK? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee!

Themapagina WK & EK Voetbal

Of je nu trouwe voetbalfan bent, of vooral geniet van de sport wanneer het Oranje Elftal speelt: de grootste internationale sportevenementen binnen het voetbal zorgen voor de nodige verbinding. In de zomer van 2024 vindt het Europees kampioenschap voetbal weer plaats. De 17e editie van het vierjaarlijkse voetbaltoernooi wordt gehouden in Duitsland. Het Sprekershuys heeft een mooie selectie sprekers uit de voetbalwereld die een inspirerende lezing kunnen geven tijdens jouw event.

Het zijn trainers, (oud-)topvoetballers, (oud-)scheidsrechters en andere grote namen in de voetbalwereld die het spel van dichtbij hebben meegemaakt. Ze weten hoe je teams motiveert en laat samenwerken, hoe je omgaat met tegenslagen en wat er voor nodig is om topvoetbal te spelen. Ze kunnen inzichten delen over de sport en uit hun carrière om jouw organisatie en team te inspireren rondom teamwork en doorzettingsvermogen.