1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & oud-voetbaltrainer

Frank de Boer

Spreker Frank de Boer heeft van zijn passie voor voetbal zijn werk kunnen maken. Als Nederlands voetbaltrainer weet hij het beste uit anderen naar voren te halen om zo, als team, een gezamenlijk doel te bereiken. Frank neemt de ervaringen vanuit zijn voetbalcarrière mee in zijn lezingen en weet het publiek zo te inspireren op het gebied van leiderschap, sport & motivatie en teambuilding. Frank de Boer is in te huren als spreker bij het Sprekershuys.

...Frank de Boer

Over Frank de Boer

Frank de Boer is Nederlands voetbaltrainer en voormalig profvoetballer. In zijn lezingen geeft hij het publiek de handvatten die zij nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen als leider, teamgenoot of individu. Hij spreekt je de moed in en deelt praktische inzichten die je op elk vlak helpen om te scoren.


Voetbalcarrière

Hij sloot al op jonge leeftijd aan bij Ajax, waar hij uiteindelijk ruim tien seizoenen speelde, vijf keer kampioen van Nederland werd en twee keer de KNVB beker won. Ook in het buitenland nam hij zijn Ajax-DNA mee, of dat nou voor FC Barcelona of de Rangers was. Na zijn succesvolle carrière als profvoetballer was hij toe aan een nieuwe uitdaging. Hij behaalde zijn trainersdiploma en kreeg de mogelijkheid om met (inter)nationale topspelers samen te werken en ze te begeleiden. In welke rol dan ook liet Frank de Boer zich leiden door zijn liefde voor het spel en nam hij zijn Ajax-DNA mee.


Boek Frank de Boer bij het Sprekershuys!

Frank de Boer is te boeken als spreker en is gespecialiseerd in een breed aantal thema's zoals sport & motivatie, leiderschap en teambuilding. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Frank de Boer boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Leiderschap, Sport, Motivatie, Voetbal, Teambuilding

Tariefindicatie

Sessies

Lezing Frank de Boer

Frank de Boer weet zijn jarenlange ervaring als profvoetballer en trainer om te zetten in een inspirerende lezing over samenwerken, motivatie en doorzettingsvermogen. Frank is te boeken voor het geven van een lezing of als panellid.

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.