1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & internationaal topvoetballer

Ronald De Boer

Ronald de Boer gebruikt zijn ervaringen als internationaal topvoetballer in zijn presentaties over samenwerken, omgaan met tegenslagen en doorzettingsvermogen. Je kunt hem ook kennen als de tweelingbroer van Frank de Boer. Ronald stond in zijn tijd als profvoetballer voornamelijk bekend om zijn veelzijdigheid. Op verschillende posities binnen het veld kwam hij tot zijn recht. Zijn carrière zet hij intussen nog steeds voort in het sport vak. Ronald is expert op het gebied van leiderschap, sport & motivatie en creativiteit & inspiratie. Hij is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Ronald De Boer

Over Ronald De Boer

Ronald de Boer is oud-topvoetballer en de tweelingbroer van Frank de Boer. Als professioneel voetballer staat hij bekend om zijn veelzijdigheid. Hij kan op verschillende posities in het veld uit de voeten; als middenvelder, maar ook in de aanval of als rechtshalf.


Voetbalcarrière

Als veertienjarige jongen wordt Ronald de Boer opgemerkt door Johan Cruijff en naar de voetbalacademie van Ajax gehaald. Ronald en zijn tweelingbroer spelen voor een groot deel van hun carrière voor dezelfde clubs, waaronder ook het Nederlands elftal. Ronald zijn successen waren bij Ajax, waarmee hij vijf landstitels en de Champions League won. Hij werd twee keer uitgeroepen tot Nederlands Voetballer van het Jaar. In maart 2018 stopt hij met voetballen, een nekhernia houdt hem maandenlang uit het spel. Uiteindelijk besluit Ronald te stoppen met voetballen om zo geen gezondheidsrisico's meer te nemen.


Nadat hij stopt met voetballen richt hij zich op het trainen van de jeugd bij Ajax. Later gaat hij aan de slag als analist bij Fox Sports. Op dit moment is Ronald werkzaam als specialistentrainer van Ajax en wekelijks te zien als analist bij Fox en Champions League.


Boek Ronald de Boer bij het Sprekershuys!

Ronald de Boer is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen ondernemerschap, sport en bewegen, voetbal, inspiratie en creativiteit. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Ronald De Boer boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Sport&Motivatie, Leiderschap, Sport, Doorzettingsvermogen

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Q&A Ronald de Boer

Ronald de Boer is bekend als Nederlands voormalig voetballer betreed natuurlijk al jaren het veld niet meer. Maar wel met regelmaat het podia en wie weet ook op jouw event! Met zijn jarenlange ervaring als voetballer heeft Ronald een inspirerend verhaal over doorzettingsvermogen, samenwerken, leiderschap, motivatie en inspiratie. Ronald is te boeken voor een interview, Q&A of college tour.

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.