1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

FIFA-scheidsrechter & spreker

Danny Makkelie

Danny Makkelie wordt gezien als de beste scheidsrechter van Nederland. Hij behoort tot de elitelijst van de UEFA. Zijn lezingen gaan over leiderschap, samenwerken, communicatie, presteren onder druk, vertrouwen en trots. Hij presenteert op een interactieve, inlevende en motiverende wijze. Naast zijn werk als topscheidsrechter werkt Danny bij de politie waar hij een leidinggevende functie heeft. Met sprekende en actuele praktijkvoorbeelden weet hij feilloos de link te leggen met bedrijfssituaties. Danny Makkelie is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Danny Makkelie

Over Danny Makkelie

Danny Makkelie begon op zijn tiende met fluiten. In 2009 debuteert hij op 22-jarige leeftijd in de Eredivisie. Hij is een topscheidsrechter in het Nederlandse en internationale voetbal en behoort tot de elitegroep van de UEFA. Hij is een frisse, energieke persoonlijkheid die wekelijks topprestaties neerzet met zijn team of als videoscheidsrechter (VAR) 'achter de schermen'. Naast zijn rol als VAR is Danny ook actief als scheidsrechter in de Champions League en ook was hij actief als scheidsrechter op het EK 2021 en het WK 2022. In zijn dagelijks leven is hij werkzaam bij de politie als inspecteur.


Danny als spreker

Danny Makkelie is een veelgevraagd spreker en geeft indrukwekkende presentaties, lezingen en workshops aan de hand van exclusief beeld- en geluidsmateriaal uit voetbalwedstrijden op (inter)nationaal niveau. Aan de hand van praktische voorbeelden leert hij je anders te kijken naar thema's als leiderschap, communicatie, vertrouwen en samenwerken. Hoe neem je beslissingen als alles onder een vergrootglas ligt en er zoveel emotie bij komt kijken? Hoe stuur je een team aan en lever met elkaar topprestaties, waarin iedereen zich verantwoordelijk voelt voor het succes?


Danny weet wat het is om beslissingen te maken terwijl iedereen naar je kijkt en hoe je effectief communiceert onder ultieme (tijds)druk. Leidinggeven is voor hem topsport. Voor hem is leiderschap tonen een continu durend proces, het is nooit klaar. 


Danny vertelt je alle ins en outs van zijn werk als scheidsrechter en VAR. Ook vertelt Danny over de persoonlijke kant van zijn werk. Wat maak je allemaal mee? Hoe ga je om met wat mensen van je vinden in de media? Hoe kies je een eigen koers en blijf je dichtbij jezelf? Danny neemt je mee in zijn visie en keuzes die hij daarin maakt. Hij combineert hierin zijn ervaringen als scheidsrechter en leidinggevende en legt moeiteloos verbanden met bedrijfssituaties. De presentaties van Danny zijn te omschrijven als: interactief, boeiend, inhoudelijk, inspirerende, ontspannen en goed voorbereid. En met een gezonde dosis humor. Hij gaat kritische vragen niet uit de weg en voelt zijn publiek goed aan.


Boek Danny Makkelie bij het Sprekershuys

Danny Makkelie is te boeken als spreker en spreekt over thema's als leiderschap, doelen stellen, presteren onder druk, communicatie en teamwork. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Danny Makkelie boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Presteren onder druk, Doelen stellen, Leiderschap, Communicatie, Teamwork

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

€4250

Sessies

Danny Makkelie Lezing

Danny Makkelie bundelt zijn praktijkervaringen tot een inspirerend en inhoudelijk verhaal. Hij schroomt niet om kritische vragen te beantwoorden en durft zich kwetsbaar op te stellen. Door zich bij alles te realiseren dat één enkele beslissing het geheel in positieve, maar zeker ook in negatieve zin op zijn kop kan zetten. Zo gaat hij ook om met een zaal, met een publiek. Interactief, inlevend, aanvoelend, motiverend, boeiend, richtinggevend, bijsturend en vooral genietend. En met een gezonde dosis humor.

Alleen ben je sneller, samen kom je verder.

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.