1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker en ondernemer

Serdar Gözübüyük

Spreker Serdar Gözübüyük is een Nederlandse scheidsrechter en ondernemer. Hij is de jongste arbiter die promoveerde op de door FIFA opgestelde lijst van internationaal fluitende scheidsrechters. Hij behoort nu tot de Elite scheidsrechters van de UEFA en de beste 25 van heel Europa. Daarnaast is Serdar ook nog zelfstandig ondernemer en laat hij aan jongeren door heel Nederland zien dat succes te behalen is door het duidelijk stellen van doelen. De workshops van Serdar maken veel los en zijn erg inspirerend. Serdar is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Serdar Gözübüyük

Over Serdar Gözübüyük

Serdar Gözübüyük zet zich in voor sportiviteit, respect en het behalen van je dromen. Als rolmodel voor jongeren straalt hij leiderschap uit; vanuit de sportwereld en zijn bedrijf motiveert en inspireert hij.


Vanuit zijn ondernemerschap en scheidsrechterschap laat hij zien hoe je met tegenslag omgaat, iets waar hij vaak tegenaan loopt in beide disciplines. Met een persoonlijk verhaal laat hij zien hoe je als bedrijf optimaal presteert en het beste uit je ondernemers kan halen. Hierbij staat motivatie en inzicht centraal.


Eredivisie

Serdar Gözübüyük start als keeper van de voetbalvereniging DSK. Hij werd later gevraagd om jeugdwedstrijden als scheidsrechter te begeleiden, dit was het moment dat hij zijn roeping in het voetbal vond en zich volledig ging richten op een carrière als scheidsrechter. In 2006/2007 kwam hij op de C-lijst van de KNVB, waar hij Eerste Divisie wedstrijden begon te fluiten. De Eredivisie liet niet lang op zich wachten, hij maakte zijn debuut in mei 2010 bij Heracles Almelo-ADO Den Haag. In zijn eerste seizoen als scheidsrechter wordt hij verkozen tot beste scheidsrechter en ontvangt hij de Gouden Kaart.


Per 1 januari 2012 is Serdar Gözübüyük de jongste scheidsrechter in Nederland ooit die promoveert op de internationale FIFA lijst. Sindsdien fluit hij wedstrijden over de gehele wereld. In december 2015 promoveert hij van groep 2 naar groep 1 binnen de FIFA, waardoor hij wedstrijden mocht fluiten in de Europa League en de Champions League. Inmiddels behoort hij tot de Elite groep van de UEFA scheidsrechters (groep van de beste 25 scheidsrechters van Europa). In Nederland floot hij meer dan 400 betaald voetbalwedstrijden, twee keer een Johan Cruijff finale, een beke finale en meer dan 13 Champions League-wedstrijden voor de UEFA. Hij werd daarnaast meerder malen verkozen tot beste scheidsrechter van het jaar.


Ondernemer

Naast zijn carrière als scheidsrechter is Serdar een succesvol zelfstandig ondernemer. Hij laat aan jongeren door heel Nederland zien dat succes te behalen is door het duidelijk stellen van doelen. Met zijn levensverhaal maakt hij duidelijk waar hij vandaan komt en hoe hij zijn eigen doelen bereikt heeft, maar ook nog steeds bezig is met zijn reis.


Een lezing van Serdar Gözübüyük is altijd op maat gemaakt en is sterk interactief. Vanuit zijn ondernemerschap of zijn verhalen als scheidsrechter inspireert en motiveert hij zijn publiek. Kernwoorden als leiderschap, motivatie, activatie, sport kunnen aan bod komen tijdens jouw evenement.


Onderwijs

Serdar Gözübüyük, geeft al sinds 2010 gastlessen en workshops bij veel scholen. Dit gaat over diverse onderwerpen die leven binnen onze samenleving. Denk hierbij aan respect, dromen, normen en waarden, diploma’s halen, vroegtijdige schoolverlaters, en ga zo door. Serdar is een veel gevraagd spreker door scholen en organisaties verbonden aan scholen. Zijn workshops maken veel los bij jongeren en studenten. Hij motiveert ze met zijn verhaal en activeert ze. Zijn lessen worden altijd op maatwerk voorbereid en wordt van te voren overlegd welke onderwerpen er leven en dat neemt Serdar mee in zijn verhaal. Het is een interactieve workshop gekoppeld met unieke beelden. Afgelopen jaren hebben diverse ministers zijn workshops bezocht en ook minister-president Mark Rutte is langs geweest.


Boek Serdar Gözübüyük bij het Sprekershuys!

Serdar Gözübüyük is te boeken als spreker. Hij spreekt over onderwerpen zoals Ondernemen, Business & Management, Leiderschap, Onderwijs, Sport & Motivatie, Lifestyle & Health, Maatschappij en Teambuilding. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Serdar Gözübüyük boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Doelen stellen, Onderwijs, Leiderschap, Sport, Jong ondernemerschap, Dromen verwezenlijken, WK en EK voetbal, Motivatie, Ondernemen, Jeugd, Teamwork, Voetbal

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Serdar Gözübüyük Lezing

Serdar Gözübüyük is in Nederland als enige actief (ander afkomst) in de Eredivisie als scheidsrechter. Op een jonge leeftijd heeft hij als ondernemer een miljoenenbedrijf opgericht. Hij weet exact wat er nodig is om doelstellingen te behalen, niet op te geven en dit over te brengen naar zijn publiek. Een lezing van Serdar Gözübüyük is altijd op maat gemaakt en is sterk interactief. Vanuit zijn ondernemerschap of zijn verhalen als scheidsrechter inspireert en motiveert hij zijn publiek. Kernwoorden als leiderschap, motivatie, activatie, sport kunnen aan bod komen tijdens jouw evenement.

Serdar Gözübüyük: Workshops voor scholen

Al sinds 2010 weten alle scholen Serdar Gözübüyük te vinden. Zijn droom die hij als 12 jarige jongen had, brengt hij over naar alle jongeren. Met jaarlijks meer dan 100 workshops brengt Serdar en zijn team een duidelijke boodschap over! Dit gaat over diverse onderwerpen die leven binnen onze samenleving. Denk hierbij aan respect, dromen, normen en waarden, diploma’s halen, vroegtijdige schoolverlaters, en ga zo door. Serdar is een veel gevraagd spreker door scholen en organisaties verbonden aan scholen. Zijn workshops maken veel los bij jongeren en studenten. Hij motiveert ze met zijn verhaal en activeert ze. Zijn lessen worden altijd op maatwerk voorbereid en wordt van te voren overlegd welke onderwerpen er leven en dat neemt Serdar mee in zijn verhaal. Het is een interactieve workshop gekoppeld met unieke beelden.


Geniet!! Niet wachten, nu doen.

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.