Inspirerende sprekers

Wil je dé perfecte spreker inhuren voor jouw event? Ontdek ons ruime aanbod van inspirerende top-sprekers. Ze versterken jouw verhaal en staan en maken jouw event of congres onvergetelijk. Niet meteen de juiste match gevonden? Neem contact op met ons op. Onze verbinders staan klaar om je te helpen!

Thema
Expertise
Te boeken als
Geslacht
Budget
...

0 Spreker(s) gevonden

Aantal items

13

Sprekers inhuren voor jouw online, fysiek of hybride event, doe je het beste bij Sprekershuys.

Wil jij jouw bijeenkomst naar een hoger niveau tillen? Boek een spreker om jouw doelgroep te informeren, inspireren of motiveren! Wij denken graag persoonlijk met je mee over het vinden van de juiste gastspreker en invulling van je event. Met aandacht voor jou, jouw visie en doelstellingen gaan we op zoek naar de perfecte spreker voor jouw verhaal. Wij werken samen met de beste (internationale) sprekers, vakexperts, wetenschappers, ondernemers, ervaringsdeskundigen, sport spreker, entertainers en aanstormend talent.

Onze sprekers hebben ieder een uniek en inspirerend verhaal om jouw boodschap te versterken en meerwaarde te geven aan jouw online, hybride of fysiek event. Of het nu gaat om een congres, teambuildingsdag of bedrijfspresentatie. Wil je niet alleen een spreker inhuren, maar ben je ook op zoek naar een dagvoorzitter voor jouw event? Ook daar helpen we je graag bij!

Een groot succes!
...
Een groot succes! De sprekers, bekend van radio en tv, sloegen in als een bom. Een mooie verrassing voor onze medewerkers!
Dirk Müller - BKWI
Weten wat de klant nodig heeft
...

Wat me het meest aanspreekt aan Het Sprekershuys is hun vermogen om de perfecte match te vinden tussen sprekers en publiek. Ze doen niet zomaar wat de klant vraagt, maar doorgronden wat deze werkelijk nodig heeft, zodanig dat de boodschap van een spreker resoneert met het doel en de behoeften van het evenement. Dit geeft mij als spreker een vliegende start. Door hun brede kennis van verschillende branches en hun uitgebreide netwerk, zijn ze in staat om voor elk type evenement de juiste spreker te vinden.

Jan van Setten
Sprekers van hoge kwaliteit
...

Duidelijke en snelle communicatie, denken goed mee. Sprekers van hoge kwaliteit.

Anneke van Driel - Dura Vermeer
Inhoudelijk en technisch goed!
...
Wij hebben het Sprekershuys gevraagd de organisatie in handen te nemen van een online seminar dat we op het laatste moment besloten te organiseren. De voorbereiding verliep erg soepel waarbij we konden rekenen op de expertise van het Sprekershuys. Het seminar zelf verliep zowel inhoudelijk als technisch erg goed en wij kijken dan ook met tevredenheid terug op onze samenwerking.
Antoine Reijnders - Verbond van Verzekeraars
Denkt volledig mee
...

Ik heb het Sprekershuys benaderd voor het invullen van een keynote presentatie op één van onze conferenties. Het Sprekershuys denkt hierin volledig mee, is goed bereikbaar per e-mail en telefoon en stelt zich flexibel op. Zelfs bij een noodzakelijke 'last minute' aanpassing in ons schema, werd vol begrip gereageerd. Complimenten en van ons de volle score.

Robin Oduber - Manager Technology & Business Development Polteq
Perfect passend aanbod
...

Zeer goed. Wist zelf nog niet zo goed wat voor een act ik wilde bij de afsluiting van ons programma maar Het Sprekershuys dacht goed mee en kwam met een perfect passend aanbod.

A.J.C. Musch - Belastingdienst
Ontzorgen in het proces
...
Goede ervaringen! Prima aanbod van sprekers, schakelen snel, ontzorgen in het proces. Voor herhaling vatbaar!
Bob van Opstal - Noordhoff
Altijd vlekkeloos
...
Sprekershuys heeft mij aan de perfecte spreker geholpen. Ik heb een geweldige middag gehad en door de gasten werd ik overladen met complimenten. Maar ook het contact met Sprekershuys is altijd vlekkeloos verlopen.
Jorgen Henseler - Nederland Versie 2.0
Betrouwbaar en erg persoonlijk
...
Ik werk al jaren samen met het Sprekershuys en ben super tevreden! Ze zijn niet alleen betrouwbaar en transparant, maar ook erg persoonlijk in hun aanpak. Echt een fijne club om als spreker mee samen te werken. Aanrader!
Christian Kromme
Toffe talks en vette stages
...
Ik werk al jaren met heel veel plezier met het Sprekershuys. Ze regelen hele goede boekingen, toffe talks, vette stages, ze betalen op tijd, alles wordt van A tot Z gefixt, en ze komen met nieuwe ideeën. Helemaal blij en tevreden. Alles wat een spreker wil.
Ron Simpson
Een toegewijd, flexibel en creatief team
...
Als een spreker die streeft naar impact, is samenwerken met het Sprekershuys enorm waardevol geweest. Ze hebben een bijzonder talent om bruggen te slaan tussen sprekers en opdrachtgevers, en dat is waar ze in uitblinken. Een toegewijd team dat altijd klaarstaat, flexibel is en vooral creatief is in het vinden van de juiste connecties.
Steven van Belleghem
Altijd laagdrempelig en erg professioneel
...

Werken met Sprekerhuys ervaar ik als fijn en ontspannen. Naast documentaires maken, schrijven en mijn onderwijswerkzaamheden word ik veel gevraagd om te spreken. Het werd steeds lastiger om het overzicht te houden, door Sprekershuys lukt dat nu wel. Wat ik vooral heel prettig vind, is het contact met Sprekershuys, altijd laagdrempelig en erg professioneel.

Karim Amghar

WIL JIJ EEN SPREKER BOEKEN VOOR JOUW EVENT? WIJ HELPEN JE GRAAG!

Neem vrijblijvend contact op met één van onze verbinders