Inspirerende sprekers

Wil je dé perfecte spreker inhuren voor jouw event? Ontdek ons ruime aanbod van inspirerende top-sprekers. Ze versterken jouw verhaal en maken jouw event of congres onvergetelijk. Niet meteen de juiste match gevonden? Neem contact met ons op. Onze verbinders staan klaar om je te helpen!

Thema
Expertise
Te boeken als
Geslacht
Budget
...

0 Spreker(s) gevonden

Aantal items

13

Sprekers boeken voor een inspirerende lezing

Wil jij jouw evenement naar een hoger niveau tillen? Boek een spreker om jouw doelgroep te informeren, inspireren of motiveren! Wij helpen je persoonlijk bij het vinden van de juiste gastspreker en invulling van jouw evenement. Met aandacht voor jou, jouw visie en doelstellingen gaan we op zoek naar de perfecte spreker voor jouw verhaal. 

Wij werken samen met de beste (internationale) sprekers, vakexperts, wetenschappers, ondernemers, ervaringsdeskundigen, sport sprekers, entertainers en aanstormend talent. Of het nu gaat om een congres, teambuildingsdag of bedrijfspresentatie, wij hebben de beste sprekers van het moment in huys!

De kracht van een goed verhaal

In de wereld van evenementen draait alles om impact. Je wilt je publiek meenemen in de visie van jouw organisatie, inspireren met waardevolle ideeën en aanzetten tot verandering. Het geheim van een event met impact schuilt in het vertellen van verhalen. Het inhuren van een spreker zorgt voor diepgang en verbinding, omdat een spreker jouw boodschap transformeert in een verhaal dat mensen écht bijblijft.

Verhalen met impact
Storytelling is een van de sterkste vormen van communicatie

Wat is een spreker?

Sprekers zijn verhalenvertellers. Een spreker is iemand die voor een publiek een verhaal deelt om te informeren, overtuigen of te entertainen. Sprekers kunnen expert zijn op een specifiek gebied, maar ook een opiniemaker of inspirator. 

Een goede spreker heeft de kracht om een connectie te maken met je publiek, ideeën overtuigend en boeiend over te brengen en een blijvende impact te creëren.

Rik Vera

De voordelen van sprekers voor jouw event:

  • Sprekers inspireren, motiveren en zetten aan tot actie.
  • Sprekers zorgen voor interactie en betrokkenheid met je publiek.
  • Sprekers hebben diepgaande kennis en unieke perspectieven over specifieke onderwerpen, wat waarde geeft aan je event.
  • Sprekers kennen de kracht van storytelling, een van de sterkste vormen van communiceren, en weten hoe je een verhaal deelt dat je publiek bijblijft.
  • Sprekers zijn een magneet voor meer bezoekers op je evenement.

Een goede spreker vinden

Een goede match tussen een spreker en het evenement, ontstaat door:

  • goed in kaart te brengen wat het doel en thema is van je evenement.
  • te achterhalen wie je doelgroep is en wat je hen wilt bieden.
  • duidelijk te formuleren wat je verwacht van een spreker.

Onze huysgenoten

Onze sprekers, ook wel onze huysgenoten genoemd, hebben ieder een uniek en inspirerend verhaal om jouw boodschap te versterken en meerwaarde te geven aan jouw online, hybride of fysiek event. Of het nu gaat om een congres, teambuildingsdag of bedrijfspresentatie.

Een groot succes!
...
Een groot succes! De sprekers, bekend van radio en tv, sloegen in als een bom. Een mooie verrassing voor onze medewerkers!
Bkwi logo
Dirk Müller - BKWI
Weten wat de klant nodig heeft
...

Wat me het meest aanspreekt aan Het Sprekershuys is hun vermogen om de perfecte match te vinden tussen sprekers en publiek. Ze doen niet zomaar wat de klant vraagt, maar doorgronden wat deze werkelijk nodig heeft, zodanig dat de boodschap van een spreker resoneert met het doel en de behoeften van het evenement. Dit geeft mij als spreker een vliegende start. Door hun brede kennis van verschillende branches en hun uitgebreide netwerk, zijn ze in staat om voor elk type evenement de juiste spreker te vinden.

Jan van Setten met bril in grijs pak bij stalen achtergrond
Jan van Setten
Sprekers van hoge kwaliteit
...

Duidelijke en snelle communicatie, denken goed mee. Sprekers van hoge kwaliteit.

Het logo van Dura Vermeer met de tekst 'Dura Vermeer' onder.
Anneke van Driel - Dura Vermeer
Inhoudelijk en technisch goed!
...
Wij hebben het Sprekershuys gevraagd de organisatie in handen te nemen van een online seminar dat we op het laatste moment besloten te organiseren. De voorbereiding verliep erg soepel waarbij we konden rekenen op de expertise van het Sprekershuys. Het seminar zelf verliep zowel inhoudelijk als technisch erg goed en wij kijken dan ook met tevredenheid terug op onze samenwerking.
Verbond van Verzekeraars logo
Antoine Reijnders - Verbond van Verzekeraars
Denkt volledig mee
...

Ik heb het Sprekershuys benaderd voor het invullen van een keynote presentatie op één van onze conferenties. Het Sprekershuys denkt hierin volledig mee, is goed bereikbaar per e-mail en telefoon en stelt zich flexibel op. Zelfs bij een noodzakelijke 'last minute' aanpassing in ons schema, werd vol begrip gereageerd. Complimenten en van ons de volle score.

Het Polteq logo
Robin Oduber - Manager Technology & Business Development Polteq
Perfect passend aanbod
...

Zeer goed. Wist zelf nog niet zo goed wat voor een act ik wilde bij de afsluiting van ons programma maar Het Sprekershuys dacht goed mee en kwam met een perfect passend aanbod.

Logo belastingdienst
A.J.C. Musch - Belastingdienst
Ontzorgen in het proces
...
Goede ervaringen! Prima aanbod van sprekers, schakelen snel, ontzorgen in het proces. Voor herhaling vatbaar!
Het Noordhoflogo
Bob van Opstal - Noordhoff
Altijd vlekkeloos
...
Sprekershuys heeft mij aan de perfecte spreker geholpen. Ik heb een geweldige middag gehad en door de gasten werd ik overladen met complimenten. Maar ook het contact met Sprekershuys is altijd vlekkeloos verlopen.
Jorgen Henseler - Nederland Versie 2.0
Betrouwbaar en erg persoonlijk
...
Ik werk al jaren samen met het Sprekershuys en ben super tevreden! Ze zijn niet alleen betrouwbaar en transparant, maar ook erg persoonlijk in hun aanpak. Echt een fijne club om als spreker mee samen te werken. Aanrader!
Christian Kromme starend naar voren met een lichte glimlach.
Christian Kromme
Toffe talks en vette stages
...
Ik werk al jaren met heel veel plezier met het Sprekershuys. Ze regelen hele goede boekingen, toffe talks, vette stages, ze betalen op tijd, alles wordt van A tot Z gefixt, en ze komen met nieuwe ideeën. Helemaal blij en tevreden. Alles wat een spreker wil.
Ron Simpon met een rood-zwarte achtergrond kijkend naar de camera.
Ron Simpson
Een toegewijd en creatief team
...
Als een spreker die streeft naar impact, is samenwerken met het Sprekershuys enorm waardevol geweest. Ze hebben een bijzonder talent om bruggen te slaan tussen sprekers en opdrachtgevers, en dat is waar ze in uitblinken. Een toegewijd team dat altijd klaarstaat, flexibel is en vooral creatief is in het vinden van de juiste connecties.
Steven Belleghem poserend voor een foto
Steven van Belleghem
Laagdrempelig en erg professioneel
...

Werken met Sprekerhuys ervaar ik als fijn en ontspannen. Naast documentaires maken, schrijven en mijn onderwijswerkzaamheden word ik veel gevraagd om te spreken. Het werd steeds lastiger om het overzicht te houden, door Sprekershuys lukt dat nu wel. Wat ik vooral heel prettig vind, is het contact met Sprekershuys, altijd laagdrempelig en erg professioneel.

Karim Amghar met bril en een glimlach
Karim Amghar

WIL JIJ EEN SPREKER BOEKEN VOOR JOUW EVENT? WIJ HELPEN JE GRAAG!

Neem vrijblijvend contact op met één van onze verbinders