Wat is jouw verhaal?

Hallo spreker, aanstormend talent of dagvoorzitter. Heb jij een verhaal waarmee je anderen motiveert en inspireert? En wil je dit verhaal op het podium delen? Of ben jij dé cabaretier of dagvoorzitter die niet mag ontbreken op een bedrijfsevent? Laat ons weten waarin jij uitblinkt en wie weet sta jij binnenkort in het programma van diverse events en congressen!

Leuk dat je interesse hebt om je bij ons aan te melden

Wat leuk dat jij onze nieuwe huysgenoot wilt worden! Wij staan voor kwaliteit en inhoud en vinden het belangrijk dat onze sprekers experts zijn en ervaring hebben binnen de zakelijke eventbranche. Om deze reden kiezen we er bewust voor om met een uitgebalanceerde selectie van sprekers en dagvoorzitters te werken.

Sander Schimmelpenninck lachend in witte blouse op bruine bank kijkend naar man die spreekt
...

Wij krijgen dagelijks aanmeldingen binnen van sprekers, dagvoorzitters en andere communicatietalenten. Nog geen antwoord gehad? Geen paniek. We streven ernaar iedereen persoonlijk antwoord te geven. Als er een match is, dan ben je van harte welkom om kennis te maken. In de prachtige Werkspoorkathedraal vertellen we je meer over onze werkwijze en leren we jou graag beter kennen.

Arjen Banach aan het spreken voor publiek in wit pak
Marijke Roskam aan het spreken op een podium voor publiek in een zaal
Eva Brouwer

Wat hebben we van jou nodig? 

Om te zorgen dat wij je wat beter leren kennen, zou het fijn zijn als we de volgende informatie van je mogen ontvangen:

  •  Jouw biografie
  •  Video- en beeldmateriaal
  •  Informatie over het soort events waar je al gestaan hebt
  •  Extra's zoals een boek, podcasts of recente interviews en samenwerkingen