1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & journalist

Floor Doppen

Floor Doppen is podcast presentator, journalist en ondernemer. Ze is redacteur bij het radioprogramma Sven op 1 en mede-oprichter van Feminer: een netwerkorganisatie voor jonge vrouwen. Dankzij haar journalistieke achtergrond heeft ze een groot netwerk en een brede interesse in wetenschap, politiek, gezondheid, klimaat en natuur. Als dagvoorzitter weet ze complexe thema’s eigen te maken waarbij haar enthousiasme aanstekelijk werkt. Haar zelfspot en sarcasme benut ze om moeilijke thema’s te bespreken en lastige vragen te stellen. Floor Doppen is te boeken als dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Floor Doppen

Thema's

Wetenschap, Leiderschap & Strategie, Young Talents, Ondernemerschap

Vakgebied

Leadership, Wetenschap, Vrouwenemancipatie, Ondernemen

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tarief

€1500

Over Floor Doppen

Floor Doppen wilt jonge, ambitieuze vrouwen op de kaart zetten, taboes in de mediawereld doorbreken en zet het publiek graag aan het denken. Als dagvoorzitter stelt ze prikkelende vragen, zorgt ze voor interactie met inhoud en daagt ze je uit om de diepte in te gaan. Zo maken we samen impact.


Feminer

Floor heeft een missie: de lage representatie vrouwen in leiderschapsposities bij de wortels beet pakken. Daarom richtte ze tijdens haar studententijd samen met drie andere studenten de organisatie Feminer op, een netwerkorganisatie voor jonge vrouwen. Feminer verbindt de changemakers van vandaag met die van morgen, en geeft vrouwen de handvatten die zij nodig hebben om alles uit hun carrière te halen.


Podcastmaker

Floor zet zich graag in om de jonge generatie klaar te stomen voor de toekomst en schroomt niet weg voor moeilijke vraagstukken. Met haar podcast Jong Geleerd, Oud Gedaan gaat ze samen met Khalid & Sophie redacteur Ward van Ruijven op zoek naar antwoorden op vragen waar jongeren vaak mee worstelen. Daarvoor raadplegen ze wijze 70+ers, van groot schrijvers tot oud-politici. Ze bespreken o.a. waar je het lef vandaan haalt om voor jezelf én anderen op te komen en hoe je zélf geschiedenis kunt schrijven.


Van redacteur tot ondernemer

In 2020 start de nieuwe talkshow Op1 waar Floor werkzaam wordt als redacteur. Naast haar voorliefde voor wetenschap en natuur ligt haar verantwoordelijkheid bij de nieuwsitems. In de zomer van 2022 is ze overgestapt naar de redactie van het radioprogramma van Sven Kockelmann, waar ze als freelancer bij betrokken is. 

Naast redacteur is ze ook ondernemer. In 2020 zette Floor samen met compagnon Jette van Wijngaarden het merk Goudkoorts Vintage op. Het vintage sieradenmerk zet zich in voor een duurzame wereld door antieke sieraden te herstellen en opnieuw op de markt te brengen.


Floor als dagvoorzitter

Floor stelt vanuit haar journalistieke achtergrond prikkelende vragen, maar weet de zaal ook te verbinden. Ze heeft kennis van zaken, een enthousiaste uitstraling en weet de zaal aan het lachen te krijgen met haar gezonde dosis humor. Floor maakt van thema's zoals leiderschap, wetenschap en ondernemerschap een boeiende sessie die je aan het denken zet. Zo brengen we verandering teweeg.


Boek Floor Doppen bij het Sprekershuys!

Floor Doppen is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator en gespreksleider en is expert op het gebied van leiderschap, wetenschap en ondernemerschap. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Floor Doppen boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

...

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Sessies

Floor Doppen Dagvoorzitterschap

Floor Doppen is podcastpresentator, journalist en ondernemer. Dankzij haar journalistieke achtergrond heeft ze een groot netwerk en een brede interesse in wetenschap, politiek, gezondheid, klimaat en natuur. Als dagvoorzitter weet ze complexe thema’s eigen te maken waarbij haar enthousiasme aanstekelijk werkt. Haar zelfspot en sarcasme benut ze om moeilijke thema’s te bespreken en lastige vragen te stellen.

...

Trailer X3E50 - Floor Doppen

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.