Vakgebied

Duurzaamheid
Leiderschap
(sociale) Innovatie
Talentontwikkeling
Millennials
Generatie Y
Nieuwe economie
Toekomst
Generatievraagstukken
Diversiteit
Diversiteit & Inclusie,

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Impact van corona
Duurzaamheid & Klimaat
Innovatie & Trends
Persoonlijke ontwikkeling
Webinar

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 3.000

Biografie

Biografie

Talitha is een energieke spreker en dagvoorzitter op evenementen en congressen met pit rondom inhoudelijke thema's als duurzaamheid, innovatie en ondernemerschap. Zij deed haar ervaring in duurzaamheid en impact ondernemen op als medewerker bij MVO Nederland waar ze zich met name bezighield met de onderwerpen sociale innovatie, duurzame arbeidsmarkt, energietransitie en circulaire economie. Na een aantal jaren verbonden te zijn geweest aan MVO Nederland besloot ze ondernemer te worden. Haar lezingen eindigen met concrete en praktische inzichten en handvatten om zelf aan de slag te gaan.

Ondernemer

Talitha is ondernemer, gangmaker achter Blikverruimers; een initiatief dat jongeren plaatst in de boardroom van bedrijven, opiniemaker op radio en televisie over thema’s als diversiteitsbeleid, duurzaamheid en sociaal ondernemerschap. Talitha adviseert bedrijven over duurzaamheid, generaties, talentontwikkeling en de samenwerking met de jonge generatie.

 • Energieboot
  Ook is ze de drijvende kracht achter de Energieboot: een netwerk bestaande uit meer dan vijftig bedrijven die young professionals helpen bij het ontwikkelen van duurzame energieprojecten.
 • Blikverruimers
  Een recent initiatief dat Talitha lanceerde is Blikverruimers; een platform en opleiding voor young professionals die een plek aan de bestuurstafel willen bemachtigen. Kenmerkend voor de initiatieven van Talitha is dat ze maatschappelijke idealen probeert te combineren met commerciële activiteiten; impact first!
 • Duurzame Jonge 100
  Het initiatief de Duurzame Jonge 100 kwam mede uit haar koker; een verkiezing voor jonge duurzame ondernemers en professionals. Ze richtte zich vervolgens op het helpen van bedrijven bij het ontwikkelen en uitdagen van jong talent door middel van duurzame innovatieprogramma’s als Future Policy Lab en de Energieboot.

  Een van de spin-offs die hieruit ontstond is Start up on the Beach; een traject waarin startups gekoppeld worden aan wetenschappers en bedrijfsleven om hen te helpen bij de groeivragen van hun bedrijf.

Klanten

Klanten voor wie Talitha heeft gewerkt als spreker of dagvoorzitter zijn onder andere: Ahold, Erasmus Universiteit, Achmea, Universiteit van Leiden, Prorail, Hanze Hoge School, AWVN, Student Hotel, Avans Hoge School, Rabobank en Schiphol.

Boek Talitha Muusse bij het Sprekershuys!

Talitha Muusse is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentatrice en panellid. Zij geeft lezingen over de onderwerpen maatschappelijke vraagstukken, diversiteit in de board-room, duurzaamheid, leiderschap, millennials, toekomst en talentontwikkeling. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Spreker en dagvoorzitter Talitha Muusse boeken voor jouw event? Neem hier contact met ons op.

Lees meer
Dans alsof niemand kijkt
Dagvoorzitter Talitha Muusse boeken bij het Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer