1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Talitha Muusse

Talitha Muusse nam geen genoegen met simpelweg interesse tonen in maatschappelijke vraagstukken, maar heeft van haar passie haar werk gemaakt. Ze is een verbinder. Vanuit haar onderneming ‘Energieboot’ koppelt ze meer dan vijftig bedrijven aan young professionals die duurzame energieprojecten ontwikkelen. Verder adviseert ze bedrijven op het gebied van duurzaamheid, talentontwikkeling, diversiteit en samenwerking met de jonge generatie. Als spreker en dagvoorzitter geeft ze het publiek een frisse blik op de potentie om hun heen. Ze heeft pit, energie en daagt je uit om niet in problemen, maar oplossingen te denken. Talitha Muusse is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Talitha Muusse

Over Talitha Muusse

Waar bedrijven tegenaan lopen heeft Talitha allang een oplossing voor. Vanuit haar ervaring en brede maatschappelijke interesse geeft zij adviezen op het gebied van innovatie, duurzaamheid, diversiteit en samenwerken met de jonge generatie. In welke rol dan ook weet ze haar publiek te inspireren en aan te sporen om actie te ondernemen.


Ondernemer

Talitha verbindt haar passie voor de jonge generatie met ondernemen. Met ‘Blikverruimers’ zorgt ze ervoor dat de stemmen van young professionals in de boardroom van bedrijven gehoord worden. Het initiatief de Duurzame Jonge 100 kwam mede uit haar koker; een verkiezing voor jonge duurzame ondernemers en professionals. Ook op het gebied van journalistiek weet ze met ‘Nieuwskamer’ jonge opiniemakers over maatschappelijke ontwikkelingen, politiek en levensvragen een platform te geven. Zelf is ze ook de stem van deze generatie. Talitha adviseert bedrijven op het gebied van duurzaamheid, diversiteit, talentontwikkeling en de samenwerking met de jonge generatie.


Lezingen

Talitha Muusse daagt het publiek uit om maatschappelijke vraagstukken vanuit een ander perspectief te bekijken. Ze kijkt naar oplossingen: nieuwe manieren om te verbinden met elkaar, allemaal ons steentje bij te dragen en te bouwen aan de toekomst. Of ze zich inhoudt? Dat zeker niet. Ze is gedreven en eerlijk, maar weet dit op een inspirerende manier over te brengen.


Boek Talitha Muusse bij het Sprekershuys!

Talitha Muusse is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentatrice en panellid. Zij geeft lezingen over de onderwerpen maatschappelijke vraagstukken, diversiteit in de board-room, duurzaamheid, leiderschap, millennials, toekomst en talentontwikkeling. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en dagvoorzitter Talitha Muusse boeken voor jouw event? Neem hier contact met ons op.

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Leiderschap, Toekomst, (sociale) Innovatie, Talentontwikkeling, Diversiteit, Generatie Y, Millennials, Generatievraagstukken

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€3500

Sessies

Lezing Talitha Muusse - ondernemerschap en duurzaamheid

Talitha studeerde af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam op het onderwerp 'Duurzaam Leiderschap van Generatie Y'. Sindsdien adviseert ze bedrijven op het gebied van duurzaamheid, generaties, leiderschap, talentontwikkeling en de samenwerking met de jonge generatie. Als expert op het gebied van duurzaamheid en impact ondernemen ziet ze niet alleen de grote rol van bedrijven en de potentiële impact, ze draagt er ook aan bij. Dit doet ze als ondernemer, maar ook op het podium.

Lezing Talitha Muusse

Talitha Muusse is ondernemer en gangmaker achter een tal van maatschappelijke initiatieven. Talitha adviseert bedrijven over duurzaamheid, generaties, talentontwikkeling en de samenwerking met de jonge generatie. Ook is ze de drijvende kracht achter de Energieboot: een netwerk bestaande uit meer dan vijftig bedrijven die young professionals helpen bij het ontwikkelen van duurzame energieprojecten. Recent lanceerde zij de stichting Blikverruimers: het eerste opleidingsprogramma in Nederland voor Young Professionals die toezichthouder of commissaris willen worden. Tenslotte is Talitha een energieke spreker en dagvoorzitter op evenementen en congressen met pit rondom inhoudelijke thema's als duurzaamheid, innovatie en ondernemerschap.

Dagvoorzitter Talitha Muusse

Talitha Muusse is ondernemer en gangmaker achter een tal van maatschappelijke initiatieven. Talitha is een vrouw met een warme en vriendelijke uitstraling, maar daarnaast heeft Talitha ook pit en zit ze vol energie. Zij kan als geen ander jouw evenement op een leuke losse manier aan elkaar praten. Zoek je voor jouw evenement een warme vrouw vol pit en energie? Dan zit je bij Thalita goed!

Dans alsof niemand kijkt

TALITHA MUUSSE: 'JE MAG ERUITZIEN ALS EEN PARADIJSVOGEL' || WAT DRAAG IK VANDAAG? || LINDA.

Talitha Muusse korte lezing over de Millennial Generatie

...
"Talitha is een zeer kundige dagvoorzitter. Flexibel springt ze in op dat wat nodig is in het programma. Met veel energie, ontwapenend en creatief heeft ze onze middag tot een succes gemaakt."
Nina van Kranendonk | Gemeente Amsterdam

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.