1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & Presentator

Chris Lukkassen

Chris Lukkassen is nieuwsgierig, enthousiast, sprankelend en een tikkeltje brutaal. Die brutaliteit zorgt ervoor dat zij de olifant in de kamer durft te benoemen, en de juiste vragen worden gesteld. Maar bovenal staat verbinding bij haar altijd op nummer 1. Als "zillenial" hoort zij bij de nieuwe generatie dagvoorzitters. In deze snel veranderende tijden is er behoefte aan een nieuwe, frisse blik. Die nieuwe, frisse blik, dat is Chris! Chris is te boeken als dagvoorzitter en presentator bij het Sprekershuys.

...Chris Lukkassen

Over Chris Lukkassen

Chris Lukkassen heeft zich altijd al thuis gevoeld op het podium. Haar jeugd was gevuld met musicals en theatervoorstellingen, met als hoogtepunt een Joop van den Ende productie in Carré. Na het VWO stond zij voor een keuze: theateropleiding of niet. Zij koos een onverwachte wending en begon aan de studie rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Het recht bleek uiteindelijk niet haar eindbestemming te zijn, maar zij behaalde haar diploma. De vraag was nu hoe zij haar kennis en liefde voor het podium zou combineren, wellicht in de journalistiek. Haar volgende stap was een master in communicatie- en informatiewetenschappen, met specialisatie in journalistiek.


Communicatie

Tijdens haar master begon Chris als freelance schrijver voor Kennis over Zien. Hier schreef ze artikelen over interventies voor mensen met een visuele beperking. Zo rolde ze in de auditieve kant van communicatie. Momenteel is ze communicatieadviseur bij Deelkracht, waar ze werkt aan het verbeteren van het leven van mensen met gehoor- en communicatieproblemen. Ze ontdekte hier het belang van toegankelijkheid en haar talent om boodschappen te vertalen naar specifieke doelgroepen, iets wat zij ook op het podium toepast.


Het podium

Toch blijft Chris haar hart bij het podium. Bij Frankwatching vond Chris dat podium. Hier host zij online cursussen over marketing en communicatie, waar ze samen met experts in een studio gesprekken faciliteert, vragen stelt en het publiek betrekt. Daarnaast presenteert ze verschillende video's, zoals explainers en promovideo's. Bij Frankwatching kreeg zij ook de kans om op grote podia te staan, waar zij evenementen faciliteert over onderwerpen als social media, SEO, AI, werkgeluk en marketing. Wat haar rol bijzonder maakt, is dat ze haar expertise in communicatie en marketing kan combineren met haar passie voor presenteren.


Chris als dagvoorzitter of presentator

En dat is precies wat Chris voor jouw evenement wil doen: inhoud en uitstraling combineren. Met haar achtergrond in rechten, journalistiek en communicatie, gecombineerd met haar brede interesse, nieuwsgierigheid en liefde voor het podium, weet zij elk publiek te verbinden. Men noemt haar wel eens ontwapenend, hoewel zij dat zelf lastig vindt om te zeggen. Wat zij wel weet, is dat zij zich kan inleven in elke visie of mening en met een vleugje brutaliteit mensen uitdaagt hetzelfde te doen. Zo weet zij de connectie met elk publiek te maken.


Boek Chris Lukkassen bij het Sprekershuys!

Chris Lukkassen is te boeken als dagvoorzitter en presentator. Zij is gespecialiseerd in een breed aantal thema's, zoals Cabaret & Entertainment, Innovatie & Trends, Kunst & Cultuur, Zorg, Communicatie & Media, Creativiteit & Inspiratie, Maatschappij, Teambuilding, Persoonlijke ontwikkeling en social media. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter en presentator Chris Lukkassen boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Communicatie, Marketing

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Presentator

Tariefindicatie

€1500

Sessies

Dagvoorzitterschap

Chris Lukkassen, een dagvoorzitter met een fascinerende mix van expertise en podiumcharisma, brengt een unieke energie naar elk evenement. Met wortels in de theaterwereld en een academische achtergrond in rechtsgeleerdheid en communicatiewetenschappen, weet Chris een brug te slaan tussen inhoud en uitstraling. Haar ervaring als communicatieadviseur, verrijkt met haar passie voor het podium, stelt haar in staat elk onderwerp levendig en toegankelijk te presenteren. Chris boeit haar publiek met haar dynamische stijl en vermogen om complexe thema's te ontrafelen. Haar ontwapenende persoonlijkheid en een vleugje brutaliteit zorgen voor een frisse interactie, waardoor ze op elk evenement een onvergetelijke indruk achterlaat.

Dans alsof er niemand naar je kijkt, maar leid het orkest alsof iedereen luistert.

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.